"Dzīve turpinās." Adriana Miglāne neilgi pēc kāzām paziņo par šķiršanos no vīra (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Adriana Miglāne
Adriana Miglāne Foto: Adrianas Miglānes privātais arhīvs

Dziedātāja un digitālā satura veidotāja Adriana Miglāne pusgadu pēc kāzām paziņojusi par šķiršanos no vīra, liecina publicētā informācija sociālo tīklu vietnē "Instagram".

Viņa raksta, ka dzīvē tā notiek. Kā vienu no iemesliem viņa min dažādos skatījumus uz dzīvi. Neskatoties uz bēdīgo notikumu, viņa ir pārliecināta, ka abi būs labākie vecāki dēlam Hugo. Viņa arī lūdz nenosodīt nevienu pusi, sakot, ka tā vienkārši notiek, dzīve turpinās.

Dziedātāja un digitālā satura veidotāja par precētu sievu kļuva šogad aprīlī pēc dažu gadu draudzības ar Krišjāni Sondoru.

Par saderināšanos dziedātāja paziņoja pērnā gada septembrī. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo un šogad atzīmēja dēla divu gadu jubileju.

10. oktobrī viņa dalījās ar skumju vēsti - Adriana zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu.

Dziedātāja dalījusies ar emocionālu video, kurā neslēpj savas asaras par zaudējumu. "Par vienu manu aizstāvi vairāk. Nekad nedomāju, ka iešu kam tādam cauri. Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu. Tas ir tik grūti. Cerība nav pazudusi. Mums noteikti viss vēl priekšā! Laiks dziedē! Mēs esam daudz, katra ar savu stāstu, bet ko gan nevar māmiņas? Visu var!"

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu