VIDEO "Kur jūs bijāt, kad viņš gāja sviestā?" UFC rupeklis Striklands asi komentē MMA leģendas neseno nāvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šons Striklands
Šons Striklands Foto: AFP/SCANPIX

Skandalozais UFC cīkstonis Šons Striklands savā "Instagram" kontā publicējis video, kurā visai neiecietīgi izsakās par nesen mūžībā aizgājušo amata brāli Stefanu Bonaru.

Aizvadītajā nedēļā jaukto cīņas mākslu (MMA) saimi pāršalca vēl viena sēru vēsts - 45 gadu vecumā sirds problēmu dēļ mira UFC leģenda Stefans Bonars.

Daudzi amata brāļi sociālajos medijos nāca klajā ar līdzjūtības vārdiem, bet Striklands, kurš nereti tiek kritizēts par homofobiskiem un seksistiskiem izteikumiem, izvēlējās notikušo komentēt visai asi.

"Stefans Bonars nesen mira, un sociālie mediji ir pilni ar bildēm, pie kurām cilvēki raksta: "Šeit es kopā ar Bonaru trenējos. Mēs esam draugi un savulaik kopā pavadījām laiku." Tas tiek darīts, lai savāktu "patīk" atzīmes. Bet Stefans Bonars, kuru pazinu es, bija traks," iesāka Striklands.

Tad skandalozais cīkstonis sāka uzskaitīt problēmas, ar kurām savas dzīves laikā saskārās mirušais Bonars.

"Viņš bija atkarīgs no opiātiem, tika arestēts un izsviests no slimnīcas, jo viņam atteicās dot opiātus. Viņa zāle pārstāja strādāt Covid-19 laikā... Jūs zināt mani. Es esmu kretīns. Es nerakstīšu: "Dusi mierā." Es esmu kretīns," sacīja Striklands.

Video turpinājumā cīkstonis izcēla apkārtējo cilvēku, cīkstoņu un fanu dubultos standartus.

"Bet jūs, sasodītie cilvēki, kas publisko bildes un atbalsta viņu pēc nāves, - kur jūs bijāt, kad viņš gāja sviestā? Es nesaku, ka jums bija jābūt ar viņu. Bet, ja jūs viņu neatbalstījāt tad neatbalstiet viņu arī tagad, jo viņam vairs tas nav vajadzīgs," nobeigumā teica Striklands.

Stefans Bonars lielā mērā ir viens no galvenajiem UFC popularitātes katalizatoriem. 2005. gadā realitātes šova "The Ultimate Fighter" pirmās sezonas finālā viņš tikās ar Forestu Grifinu, aizvadot vienu no visu laiku labākajām UFC cīņām. Šis duelis UFC deva organizācijai tobrīd tik ļoti nepieciešamo popularitātes grūdienu, jo tajā laikā UFC bija teju uz izputēšanas robežas.

Piezīme - video dzirdami necenzēti izteikumi angļu valodā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu