"Varu uzsist sev un vīram pa plecu." Madara Biedriņa par desmit laulībā pavadītiem gadiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: biedrinamadara/ Instagram

Trīs bērnu mamma, ēst gatavošanas entuziaste un basketbolista Andra Biedriņa sieva Madara, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", atminējās šīs vasaras lielāko notikumu - kāzu desmito gadadienu. 

"Jā, šogad nosvinējām desmito kāzu jubileju kopā ar spāru svētkiem," saka Madara.

"Varu uzsist sev un vīram pa plecu. Mums bija lieli svētki. Ļoti sirsnīgi. Daļa no visiem bija arī tie, kas bija kāzās, un daļa cilvēku ir nākuši klāt mūsu dzīvēs," atskatoties uz svētkiem, teic Madara.

Vaicāta, kas ir mainījies šo desmit gadu laikā, viņa saka: "Es esmu noteikti iemācījusies paklusēt, kas nav mana stiprā puse."

Madara uzskata, ka nav vienas laimes formulas veiksmīgām attiecībām, bet, viņasprāt, viens no galvenajiem pamatprincipiem ir cieņa vienam pret otru.

Madara uzskata, ka pāru terapiju neapmeklē. Viņasprāt, tas ir teju galējais variants, bet vienlaikus atklāj, ka pati iet uz terapiju, kas palīdz gan sev, gan abiem. "Es eju pie psihologa, man svarīgi ir tas, ka es saprotu, kā caur citādām rīcībām un vārdiem var mainīt situācijas, varbūt arī citu cilvēku rīcību." Viņa ir atklāta, sakot, ka terapija palīdz paraudzīties pašai uz sevi no malas, kas nemaz nav vienkārši. 

"Apollo.lv" iepriekš vēstīja, ka Madara savulaik pastāstīja, kā iepazinusies ar basketbolistu Andri Biedriņu. Liktenīgā tikšanās bijusi nejauša, abi iepazinušies kādā ballītē. Madara Andrim apsēdusies klēpī, jo nebija, kur sēdēt. 

Viņa atklājusi arī to, kā mīļotais viņu bildināja: "Bija romantiski, viņš visu bija izplānojis. Andris uzlika manu mīļāko dziesmu un es jau sāku smieties, ka gan jau tūlīt bildinās, un tā arī bija! Nometās uz ceļa, un es teicu, ka labs joks, bet tad tas notika.

Es viņam jau iepriekš biju teikusi, ka nekādā gadījumā nevēlos, lai tas notiktu publiski, piemēram, basketbola spēles laikā, kad nebūtu iespējams pateikt nē.

Tad, kad notika šis intīmais bildinājums, es sapratu, ka bija nepieciešams saderināties. Nu kura sieviete negrib to mirkli?"

Abi arī pēc desmit laulībā pavadītiem gadiem turpina iet uz randiņiem gan divatā, gan ar bērniem. Viņi ir vecāki trīs bērniem.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu