"Īstās dzirksteles uzšķīlās." Linda Abu Meri par to, kā ieskatījusies savā vīrā Hosamā (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

"Rīta Panorāma" vadītāja Linda Abu Meri, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstīja, kā viņas dzīves ceļš saveda kopā ar gastroenterologu Hosamu Abu Meri. 

"Dzīve mēdz piespēlēt visādus negaidītus līkločus. Es jau vairākkārt esmu teikusi, ka es viņu pazinu jau iepriekš. Un kurš gan nepazīst Hosamu Abu Meri. Es viņu iepriekš biju vairākkārt intervējusi," par iepazīšanos pastāstīja Linda.

Kā zināms, Hosamu Abu Meri dzīslās rit arābu asinis. Vaicāta, vai šis aspekts Lindai nav ne reizi metis šaubu ēnu, viņa saka: "Man liekas, ka tik daudz latvietis, cik ir Hosams, citi latvieši nav tik daudz latvieši. Goda vārds.

Viņš ir Latvijas patriots, viņam šī zeme ir ļoti svarīga, viņam tiešām rūp, kas šeit notiek. Viņš Latvijā nu jau ir nodzīvojis vairāk gadus, nekā savā dzimtenē. 

Hosams Abu Meri Latvijā nodzīvojis teju 30 gadus. 

"Vienkārši pieslēdzās kosmoss un īstās dzirksteles uzšķīlās," par abu uzplaukstošo mīlestību teic Linda.

Atbildot uz jautājumu, kas ir abu saistošie faktori, viņa saka: "Mums abiem patīk ēst gatavošana." Jau iepriekš tika vēstīts, ka kovidlaikā tapa jauna grāmata – "101 libāniešu ēdiens", kuras idejas autors ir Hosams. Katra recepte ir papildināta ar "Ārsta padomu" par saudzīgu attieksmi pret gremošanas sistēmu.

Kā zināms, Abu Meri un Krūmiņa uzsāka attiecības 2017. gada nogalē, bet 2019. gada augustā abi mija gredzenus. Kā izrādās, viņa jau pirms 15 gadiem gribējusi apprecēties ar arābu vīrieti.

Atbildot uz jautājumu, kāpēc tieši arābu vīrieti, Linda skaidroja, ka, mācoties universitātē kopā ar arābu studentiem bija ievērojusi, ka "viņi forši izturas pret sievietēm".

"Šobrīd es to pieredzu pati — uzmanību, milzīgas rūpes, godīgumu, atbildību. Hosamam ir ļoti labas attiecības ar bērnu mammu, un viņš rūpējas par saviem bērniem. Turklāt man ir svarīgi, lai vīrietis būtu ar stingru mugurkaulu un pārliecību," teicās Abu Meri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Abu Meri (@linda_abumeri)

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu