Luiss Hamiltons kārtējo reizi sevi nostādījis augstāk par pārējiem pilotiem (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luiss Hamiltons
Luiss Hamiltons Foto: AFP/SCANPIX

Britu autosporta leģenda Luiss Hamiltons jau kārtējo reizi izvēlējies izlaist aktivitāti, kurā piedalījušies pilnīgi visi pārējie Pirmās formulas (F-1) piloti.

Hamiltons neapšaubāmi ir viens no visu laiku labākajiem F-1 pilotiem. Tomēr bieži vien viņš izvēlas distancēties no pārējiem pilotiem, nepiedaloties aktivitātēs, kurās dalību ņem visi citi piloti.

Piemēram, F-1 pēdējos gados veido tā saukto slēptā Santa Klausa sižetu, kurā visi piloti viens otru apdāvina. Hamiltons šajā aktivitātē nepiedalījās nedz šogad, nedz pērn. Tāpat ir vēl virkne citu F-1 organizētu aktivitāšu, kuras Hamiltons nav apmeklējis.

Tagad britu pilots, kurš šo čempionātu noslēdza sev neraksturīgi zemajā 6. pozīcijā, ir vienīgais, kurš izvēlējās nepiedalīties balsojumā par gada labāko pilotu.

Kā ierasts, braucēji varēja balsot arī paši par sevi, bet viņu balsojums palika anonīms. Par šā gada labāko pilotu amata brāļi, līdzīgi kā komandu bosi, nosauca čempionu Maksu Verstapenu.

Otro vietu balsojumā ieņēma "Ferrari" zvaigzne Šarls Leklērs, bet pats Hamiltons ar komandas biedru Džordžu Raselu dalīja 3. vietu.

5. pozīcijā ierindojās "McLaren" līderis Lando Noriss, uzreiz pēc viņa sekoja vecmeistars Fernando Alonso. 7. vietu ieņēma otrs "Ferrari" pilots Karloss Sainss, bet 8.-10. pozīciju ar vienādu punktu skaitu dalīja Aleksandrs Albons ("Williams"), Sebastians Fetels ("Aston Martin") un Serhio Peress ("Red Bull").

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu