Dānijas izlūkdienests: Putins pirms iebrukuma Ukrainā lietoja zāles pret vēzi. Tās ietekmēja domāšanu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kara noziedznieks Vladimirs Putins.
Kara noziedznieks Vladimirs Putins. Foto: EPA/Scanpix

Kara noziedznieks Vladimirs Putins 2022. gada februārī lietoja zāles pret vēzi, kas, visticamāk, negatīvi ietekmēja viņa domāšanu, norāda Dānijas izlūkdienesti. 

Dānijas izlūkdienesta amatpersona pieļauj, ka Putins 2022. gada februārī lietoja zāles pret vairogdziedzera vēzi. 

Dānijas medijiem augsta ranga Dānijas militārās izlūkošanas amatpersona sacīja, ka šīs zāles var izraisīt neskaidru skatījumu uz dzīvi un, iespējams, ietekmējušas viņa domāšanu, kad Putins nolēma iebrukt Ukrainā. 

Baumas par Putina saslimšanu 2022. gadā dzirdētas no vairākiem izlūkdienestiem, taču eksperti uzstāj, ka jāredz ticami pierādījumi. 

Dānijas Nacionālās aizsardzības izlūkošanas aģentūras Krievijas analīzes grupas vadītājs Joakims uzskata, ka "prāta aptumsums" ir blakusparādība tādai hormonu terapijai, kuru, viņaprāt, Putins tajā laikā izmantoja. 

"Tas nav kaut kas, ko es varu pavisam droši apgalvot, bet es domāju, ka tas ietekmēja viņa lēmumus, kad pavēlēja Krievijas karaspēkam atkārtoti iebrukt Ukrainā," amatpersona sacīja Dānijas laikrakstam "Berlingske". 

Joakims piebilda, ka šī terapija varētu būt izmainījusi arī Putina sejas formu un "mēness formas seju" 2022. gada sākumā. 

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu