Mūziķis Ainars Mielavs ar sievu pēc 17 gadiem laulībā sadala mantu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūziķis Ainars Mielavs ar sievu Lieni dienu pirms Ziemassvētkiem noslēguši laulības līgumu par visas mantas šķirtību, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

"Lursoft" datu bāzē pieejamā informācija liecina, ka Mielavi laulāto mantisko attiecību līgumu noslēguši 23. decembrī. Tas nosaka – katram atsevišķi pieder manta un tiesības, kuras bijušas pirms laulības, kuras ir līguma noslēgšanas brīdī un parādīsies nākotnē.

Ainaram no iepriekšējās laulības ir jau pieaudzis dēls "K. K. fon Stricka" villas saimnieks Mārtiņš Mielavs un meita kostīmu māksliniece Marta Mielava. Attiecībās ar Lieni dzimušas divas meitas, un jau 15 gadu ģimene dzīvo Carnikavas pusē, kur uz Lienes tēva zemes uzcēluši māju, un nodarbojas ar krūmmelleņu audzēšanu.

Jau 10 gadu Ainars ir īpašnieks uzņēmumam "Mūzikas prāmis", kas darbojas mūzikas jomā. "Lursoft" atrodams, ka 2021. gads Mielavam bijis gana veiksmīgs un nesis vairāk nekā 14 000 eiro peļņu pēc nodokļu nomaksas.

Lai gan Mielavs par savu privāto dzīvi nemīl runāt, viņš pirms diviem gadiem raidījumā "Pāļa bazars" vairāk pastāstīja par savām attiecībām. ​

"Savu sieviņu es satiku pilnīgi nejauši, toreizējā "TV5". Mani viens krievu puisis ar viņu vienkārši iepazīstināja. Atceros, viņa teica: "Man ļoti patīk jūsu dziesmas un jūsu domas." Es pie tā nebiju pieradis, cilvēki jau toreiz nenāca tā klāt. Es nodomāju: "Kas tā par drosmīgu meiteni?" Tā man viņa arī neizgāja no prāta," pastāstīja Mielavs.

Nākamreiz abi satikušies "TV5" Jaungada raidījuma ierakstā, kur Liene bijusi režisora asistente. "Tad es paskatījos uz viņu kā uz sievieti. Tik skaista meitene," raidījumā atklāj Mielavs. Tad sekojis gājiens uz kino, kurā abi arī skūpstījušies.

Liene ir 20 gadus jaunāka Ainaru, taču viņš iepriekš uzsvēris, ka gadu starpību nejūt, jo starp abiem esot spēcīga garīga saikne.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 3. janvāra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu