Aktrise Anete Krasovska publiski parāda savu jauno sirdsāķīti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ anetekrasovska

Dailes teātra aktrise Anete Krasovska sociālajos tīklos dalījusies ar romantisku fotogrāfiju, kurā neslēpj attiecības ar jauniņo Olafu Putrāli, kas ir aktrises skatuves kolēģis.

Anetes jaunais sirdsāķītis ir Olafs Putrālis, kas ir astoņus gadus jaunāks par Aneti. Viņš skolojas Latvijas Kultūras akadēmijas bakalaura studiju programmas Dramatiskā teātra aktiera mākslas 2. kursā.

Aktieri šobrīd arī kopā redzami kopā Dailes teātra vienā no jaunākajām izrādēm "Mājoklis. komentāri #2".

Tuvojoties aizvadītā gada nogalei gan Olafs, gan Anete publiskojuši romantiku foto, neslēpjot savas jūtas.

 "Īsumā par svarīgo," pagājušā gada izskaņā "Instagram" Olafs publiskojas fotogrāfiju ar Aneti.

Arī Krasovska publiskojusi foto, parādot jaunās attiecības. Viņa pie bildes rakstīja: "Salds un vēl saldāks".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anete Krasovska (@anetekrasovska)

Par to, ka izveidojies jauns pāris, varēja noprast jau pirms vairākiem mēnešiem, kad Olafs šī gada vasarā publiskoja pirmo kopbildi ar Aneti.

Kā izrādās, arī Anete vasarā soctīklos likusi noprast par attiecībām ar Olafu, publiskojot māksliniecisku bildi, Olafu atzīmējot pie tās. Fotogrāfija gan bija paslēpusies galerijā, kurā Anete pavēstīja par aizvadīto vasaru. 

Arī laikā, kad Katarā risinājās FIFA Pasaules kausa izcīņa futbolā, Anete sociālajos tīklos regulāri dalījās ar Olafa emocijām, kaislīgi jūtot līdzi pasaules spožākajām futbola zvaigznēm pie TV ekrāna.

"Privātā Dzīve" raksta, ka līdz šim aktrise publiskus pasākumus apmeklēja viena. Pirms gada Anete tika manīta kopā ar uzņēmēju Mārtiņu Buti, kurš ir 15 gadus vecāks par aktrisi. Studiju laikā Krasovskas simpātijas bija iemantojis aktieris Niklāvs Kurpnieks, vēlāk viņai izveidojās attiecības ar stilistu Māri Vecmani.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 3. janvāra numurā. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu