Pēc šķiršanās no līgavaiņa Raimonda Paula mazmeita svētkos uz dzimteni atved jaunu kavalieri (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Maestro Raimonda Paula mazmeita, kino producente Monika Ivonne jeb Monika Pedersena sociālajos tīklos nesen deva mājienus, ka izjukušas viņas attiecības ar līgavaini, taču nu Monika Latvijā ieradās ar jaunu kavalieri, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Monika pārcēlusies uz dzīvi Lielbritānijā, taču svētku laikā ieradās Latvijā, un kopā ar viņu  ieradies arī jaunais draugs.

Izdevums "Privātā Dzīve" noskaidroja, ka Monikas jaunais draugs ir ASV dzimušais mākslinieks Džeremijs Allens.

Abi patlaban dzīvo un strādā Londonā, kā arī daudz laika pavada kopā. Vaicāta, vai viņus saista romantiskas jūtas, Monika teic: "Viņš ir mans labākais draugs, un, jā, – arī ir atbraucis uz Latviju. Londonā ir vairāki mani draugi, tāda laba kompānija."

Sociālajos tīklos redzama bilde, kur Monika pozē pie Džeremija darba, un to viņa komentējusi ar vārdiem: "Mans mīļākais mākslinieks." 

Vēl pie publiskotajiem foto, kuros ir arī jaunais draugs, viņa raksta: "Manas mīlestības."

Monikas drauga Džeremija Allena gleznas caurstrāvo smalka erotika.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Monika un viņas bijušais līgavainis - scenārists Maikls Alojans - pēc divarpus gadu kopdzīves paziņoja par saderināšanos 2020. gada vasarā. Tolaik Monika atklāja, ka kāzas vēlas svinēt Latvijā, bet vecumdienas ar mīļoto vēlētos pavadīt Baltezerā.

Nesen gan Monika lika noprast, ka attiecības ar Maiklu ir izjukušas. Par to liecināja vairāki novērojumi - no pāra sociālajiem tīkliem pazudušas visas kopbildes un arī spožais saderināšanās gredzens pirkstā vairs nav redzams.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 3. janvāra numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu