Olga Kambala: Labāk ar mani nestrīdēties, es varu spēcīgi iesist (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Aizvadītais gads uzņēmējai un šovu zvaigznei Olgai Kambalai bija patiesi raibs -  viņa gan iekārtoja savas jaunās mājas, gan atkārtoti mija laulību gredzenus ar vīru, gan turpināja sportot, gan neviļus vairākkārt nonāca sabiedrības viedokļu krustugunīs. Pēc "čuhņas skandāla" viņa vēl aktīvāk sāka soctīklos dalīties ar savu ikdienu, parādot, cik daudz laika pavada sporta zālē, stāstot, ka tas viņai sagādā prieku.

Olga vienmēr lepojusies ar savu sportisko augumu, ko bieži izrādīja gan sociālajos tīklos, gan apmeklējot publiskus pasākumus. Viņa nebaidījās arī augstpapēžu kurpēs un minisvārkos celt smagumus, kas redzams kādā no "Slavenības. Bez filtra" epizodēm vasaras beigās, kurā ar meitu bija uzņēmušās smagos paklājus pašrocīgi nogādāt dzīvoklī.

"Ja es varu 30 kg štangu pacelt, varu arī paklāju panest."

Demonstrējot savu spēku, viņa kādā no raidījuma epizodēm izteica arī brīdinājumu: "Īstenībā es varu pacelt jebko, esmu ļoti stipra.

Labāk ar mani nestrīdēties, es varu spēcīgi iesist."

Viņa lepojas arī ar to, ka nav jāgaida uz vīrieti, lai veiktu smagus darbus, kaut gan pauž, ka ne vienmēr tas ir pareizi. Olga vēlas, lai vīrs ar viņu lepojas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Kambala (@olgakambala)

Par to, vai arī nākamajā "Slavenības. Bez filtra" sezonā TV skatītāji varēs sekot līdzi Olgas Kambalas dzīvei, uzzināsim jau nākamajā nedēļā. 

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu