Skandāls. Katrīne Sauliete skarbi komentē Agritas Bindres izteikumus un atklāj nomelnojošu informāciju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: agritabb, queen_kachinja/ Instagram

Šovu zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua gada nogalē atklāja, ka pamet Krievijas kompāniju "NL International", kurā darbojās vairākus gadus. Viņa par kompānijas "galvu" Katrīni Saulieti atklāja arī neglaimojošu informāciju, un pat teica, ka baidās no viņas. Nu Sauliete sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" arī beidzot komentē situāciju.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka, pēc Agritas stāstītā, svārstības par Krievijas kompāniju pastiprinājušās, sākoties karam Ukrainā. 

Lai gan Agrita devās palīdzēt ukraiņiem, tomēr kompānijā tobrīd joprojām strādāja. Tikai pēc teju septiņiem mēnešiem Agrita "Instagram" paziņoja, ka nav kara atbalstītāja.

Izrādās, ka viens no iemesliem, kāpēc Agrita nav aizgājusi agrāk, bijušas bailes no Katrīnes.

Sauliete ir šīs kompānijas līdere, un līdz šim par Agritas teikto nebija bildusi ne vārda. Taču sarunā ar "Kas Jauns" Sauliete ir emocionāla. Dots devējam atdodas? Viņa nāk klajā ar neglaimojošu informāciju arī pret Agritu.

"Viņa melo. Melo vieniem, otriem, trešajiem. Melo, lai tikai pati sev gūtu labumu un celtu savu popularitāti. Un tas, ko viņa saka par mani, ir nevis duncis mugurā, bet spļāviens sejā!" 

tik skarbi Agritas Bindres-Blumenauas izteikumus beidzot publiski komentē Sauliete.

Katrīne ir arī izbrīnīta par Agritas it kā "pēkšņo" atklāsmi, ka uzņēmums joprojām tirgo Krievijā ražotus produktus: "Mūsu mājaslapā viss skaidri redzams, kur kas tiek ražots, [...] Mēs nekad neesam slēpuši, ka ir daži produkti, kuri ražoti Krievijā. Tie ir sertificēti Latvijā, un tos nav aizliegts pārdot Latvijā. Agrita to lieliski zināja."

Katrīne gan joprojām mēģina uzsvērt, ka ar Krieviju viņai nav nekāda sakara: "Es arī nepārstāvu Krievijas uzņēmumu, kā daudzviet tiek apgalvots. Esmu kompānijas "NL Continent Baltic", kas reģistrēta Latvijā un maksā nodokļus Latvijas valstij, partneris, man sadarbības atlīdzību izmaksā šī kompānija, ne Krievijas uzņēmums.

Un es neesmu vainīga, ka Agrita nezina, no kurienes ir kompānija, kurā viņa strādāja, kas viņai bija darba devējs.

Laikam jau nezināja tāpēc, ka pati līgumu nebija noslēgusi, valstij nodokļus nemaksāja..."

"Kad Agrita paziņoja par aiziešanu no kompānijas, mani pēdējie vārdi viņai bija, ka mani ir ļoti sāpīgi, ka viņa iet no mums prom, ka es viņu gaidu atpakaļ. Starp citu, Agrita man savu aiziešanu skaidroja ar to, ka viņai ir problēmas ar Patērētāju tiesību aizsardzības centru (PTAC), kas brīdinājis par iespējamo sodu viņai. Tā vietā, lai ievērotu PTAC prasības, sakārtotu ierakstus sociālajos tīklos atbilstoši likumdošanai, viņa izvēlējās pamest šo darbu, nevis turpināt strādāt.

Un televīzijā pateica, ka no mūsu kompānijas aizgājusi Krievijas dēļ. Tikmēr vēl jūnijā kompānijas dzimšanas dienas svinībās Agrita kāpa uz skatuves un visiem stāstīja, cik kolosāla ir kompānija, kāda viņa pati ir līdere, cik lieliskus produktus izplata.

Un novembrī, kad viņu vairs uz kompānijas pasākuma skatuves neuzlaida, tad gan pēkšņi Agrita paziņoja, ka aizgājusi tā dēļ, ka kompānija joprojām izplata Krievijas produktus... Tikmēr man pašai viņa minēja pavisam citus iemeslus, ne to, ka pret viņu slikti izturējās, ne to, ka jau nākamajā dienā viņa strādās citā tīkla mārketinga kompānijā. Tāpēc biju šokā, izdzirdot visus šos viņas uzbrukumus man un melus."

Katrīnei ir arī versija, kāpēc bijušā darbiniece par viņu tagad tā izsakās: "Tāpēc, ka esmu publiski atpazīstama persona, cilvēki uz to vieglāk uzķeras, jo, nomelnojot mani, var labāk pacelt savu popularitāti, nekā brūkot virsū sabiedrībā pavisam nezināmam cilvēkam. Cilvēkiem taču interesantāka ir Sauliete un skandāli, kas ar viņu saistīti! Bet man tas viss nav vajadzīgs, es negribu lieku popularitāti, tāpēc arī atteicos piedalīties TV šovos.

Taču Agrita, redz, taisa savu popularitāti uz mana rēķina, jo tā ir vieglāk. Patiesībā pati biju pamatīgi izbrīnīta, televīzijā dzirdot, ko viņa par mani stāsta. Vieni vienīgi meli!

Ne es viņai biju tiešais mentors, ne viņai maksāju. Arī par to, ka viņa tagad nevar saņemt savu nopelnīto naudu, Agrita melo! Viņa to var saņemt!

Bet, ja visu šo laiku viņa nav spējusi oficiāli piereģistrēt savu uzņēmējdarbību, tā ir viņas pašas problēma. Nu nevar taču Latvijas uzņēmums izmaksāt cilvēkam naudu tāpat vien, bez noslēgta līguma! Tas ir nelikumīgi. Tagad viņa izpaužas ar skaļiem saukļiem, bet labāk būtu padomājusi, ka jāstrādā atbilstoši valsts likumdošanai."

Tā nav traģēdija, bet skumji, ka kāds šo ceļu izvēlas bruģēt ar meliem. Laikam jau nepateicība ir pasaules alga," nosaka Katrīne Sauliete nobeigumā piebilst iemeslu, kāpēc sākusi runāt: "Patiesībā es no šī kašķa centos norobežoties, tāpēc arī līdz šim Agritas izteikumus nekomentēju.

Bet visam ir robežas, es tos viņas melus vairs nespēju izturēt..."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Katrīne Sauliete ir viena no Krievijas kompānijas "NL International" līderēm, kura par šo darbošanos saņem arī asu kritiku un nosodījumu pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā. Sauliete vairākkārt uzsvērusi, ka turpinās tirgot Krievijas kompānijas produktus.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 3. janvāra izdevumā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu