"Tu beidzot esi dabūjis īsto pieredzi." Baiba Sipeniece-Gavare koķeti par seksu pēc 50 (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ baiba.sipeniecegavare

Humoriste un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare, viesojoties "STV Pirmā" rubrikā "Kad satiekas viņš un viņa", atklāti runāja par to, kas ar seksualitāti notiek mūža otrajā pusē.

"Esmu ļoti daudz meklējusi informāciju par to, kas notiek ar cilvēku pēc 50, tai skaitā – saistībā ar intīmās dzīves tēmu.

Un daudzas sievietes man ir teikušas – tad tikai viss sākas, jo tev ir pietiekoša pieredze, tu zini, ko gribi un kā to panākt. Un kā to visu līdz galam nodarīt labi.

Tu beidzot esi dabūjis vajadzīgo kondīciju un īsto pieredzi," par seksu pēc 50 runā Baiba Sipeniece-Gavare

"Taču, un to es mācu arī savām meitām – sievietei pašai atklāti lenkt vīrieti gan nevajadzētu. Jo vīrietis pēc dabas tomēr ir mednieks, un viņam patīk tā doma, ka viņš ir jūs izvēlējies. Tas, kā sieviete panāk to, - tā ir cita lieta. Tev ir jāizmanto visi savi ieroči, lai viņš beigās noticētu, ka viņš tevi ir iekarojis," par vīrieša lenkšanu domās dalās Baiba. 

Valdis uzdod Baibai arī kādu kutelīgu jautājumu: vai skaļās sievietes ar skaļajām balsīm ir skaļas arī gultā? "Par visām es tev pateikt nevarēšu un par sevi es ar nemāku teikt, tev vajadzētu pārbaudīt, bet tas nav iespējams. Tāpēc es tev atstāju vaļu fantāzijai," koķeta ir raidījuma viešņa.

Vairāk skaties te 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu