Populāri Latvijas mūziķi pacels jaunā līmenī vides jautājumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Atraktīvais pasākumu un raidījumu vadītājs Roberto Meloni pulcēs populārus Latvijas mūziķus jaunā podkāstā "Zaļais mikrofons", lai aizraujošā un dinamiskā formā uzrunātu sabiedrību par iespējām popularizēt zaļo domāšanu un veidiem, kā saglabāt sakoptu un tīru vidi.

Podkāstu "Zaļais mikrofons" veido uzņēmums SIA "Zaļā josta" sadarbībā ar mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta mikrofons" un radošo aģentūru "Ai Production" ar mērķi popularizēt zaļās domāšanas kultūru, kas ilgtermiņā veicinātu sabiedrības izpratni par vidi un tās saglabāšanu.

Podkāsta vadītājs Roberto Meloni astoņās epizodēs izjautās Jāni Krīvēnu jeb Krivency no grupas "Singapūras satīns", Andreju Reini Zitmani no "Sudden Lights", reperi ansi, Kristeru Rudzīti no grupas "Sub Scriptum", dziedātāju MARTU, dziedātāju Patrisha, Valteru Pūsi no grupas "DAGAMBA", kā arī reperi rolandu če.

Mūziķi atklāti dalīsies savā pieredzē par to, cik labi viņiem izdodas piekopt "zaļu" un videi draudzīgu dzīvesveidu. Kurš mūziķis mainās ar savām drēbēm ar draugiem? Kurš iegādājies filtra krūzi, lai atteiktos no plastmasas pudeļu lietošanas? Kurš ikdienā staigā apkārt ar savām tašiņām, ņemot līdzi arī savu salmiņu, termokrūzi un pudeli?

Podkāsta veidotāji cer, ka atklātās mūziķu pārdomas liks par aktuālajām tēmām aizdomāties arī plašākai sabiedrības daļai.

Jau pirmajā epizodē, kas GO3 pieejama jau no 6. janvāra, Krivenchy aicina cilvēkus nemest zemē cigarešu izsmēķus, savukārt MARTA dalās zināšanās par to, kādus mājas uzkopšanas brīnumus var paveikt ar sodas palīdzību. Reperis rolands če atklās, kādas attiecības ar ēdieniem ir tad, ja to pagatavo pats.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu