Iedzīvotāji manījuši, ka pēc Zatleres un RAKUS darba attiecību izbeigšanas krietni mainījušās amata prasības (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ance Tarvida/"Twitter"

Mikorblogošanas vietnes "Twitter" lietotāja Žanete pamanījusi, ka dažu dienu laikā mainījušās prasības Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) izsludinātajam radioloģijas centra vadītājas amatam.

Kā redzams abos sludinājumos, krietni mainījušās prasības. Pēc skandāla par radioloģijas centra vadītājas atbrīvošanu no amata pēc abpusējās vienošanas sludinājumā teikts, ka amata ieņēmējam būs harmoniski jārealizē universitātes slimnīcas vērtības, ārstniecību, apmācību un pētniecību.

Tāpat slimnīca norāda, ka amata ieņēmējam būs jāveicina pacienta centrētu pieeju.

Krasi mainījies arī tas, ko slimnīca sagaida no šī amata ieņēmēja. Iepriekš slimnīca sagaidīja līderi ar izcilām organizatoriskām spējām, kurš spēj motivēt un vadīt darbiniekus, pieredzi pārmaiņu vadībā un labu izpratni par personāla vadību.

Taču dažas dienas vēlāk publicētajā sludinājumā norādīts, ka jābūt sertifikātam radioloģijas specialitātē, piecu gadu pieredze praktiskajā darbā radioloģijas specialitātē un ir jābūt autoram vai līdzautoram publikācijās pēdējo piecu gadu laikā.

Kā zināms, RAKUS pēc abpusējas vienošanās pārtraukusi darba attiecības ar Diagnostiskās radioloģijas centra vadītāja pienākumu izpildītāju Rutu Zatleri.

Sociālajā medijā "Instagram" sieviete, tīrot seju un runājot par Diagnostiskās radioloģijas centru, atzīmē, ka viņai vislielākais atklājums bija invazīvā radioloģija.

Kā liecina raidījuma "Panorāma" ieraksts "Twitter", sieviete amatā aizvadījusi vienu dienu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu