Kā aktrise Zane Daudziņa zīdaiņa vecumā mediķu kļūdas dēļ slimnīcā iedota citai sievietei (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Paula Čurkste/LETA

Aktrise un runas pedagoģe Zane Daudziņa, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", dalījās ar amizantu stāstu no savas bērnības, kad varējis sanākt tā, ka viņa uzaug pavisam citā ģimenē. Zīdaiņa vecumā viņa mediķu kļūdas dēļ slimnīcā iedota citai sievietei.

Raidījuma vadītājs lūdza aktrisei pastāstīt, kā viņa zīdaiņa vecumā nonāca citas sievietes klēpī.

"Tad, kad es dzimu, slimnīcās medmāsas mammām nesa zīdaiņus tikai pabarot, tad uzreiz paņēma atpakaļ un rindiņā visus aizveda kaut kur prom. 

Vienā ēdienreizē manai mammai dod bērnu, bet viņa saka: "Tas nav manējais!" Tā medmāsa gandrīz vai dusmīga, sakot: "Kā nav jūsējais!" Un, kā izrādījās, es jau biju tikusi pie kādas krievu sievietes krūts, iesūcu Helēnas temperamentu," smej aktrise. 

"Mammīte bija ļoti satraukusies, ka viņas bērns ir pie citas sievietes krūts un viņai dod svešu bērnu, bet situāciju momentā atrisināja, un jāsaka jau, ka galu galā citā ģimenē nevarēju uzaugt, mana mamma to nepieļautu.

Aktrise dzimusi 1967. gada 6. novembrī. Aktrise precējusies ar aktieri Vili Daudziņu un abi ir kopā jau daudzus gadus. Pāris ir vecāki diviem jau pieaugušiem dēliem - Kārlim un Matīsam.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu