Aktieris Lauris Subatnieks atklāti par uzaugšanu bez tēva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Aktieris Lauris Subatnieks, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", dalījās bērnības atmiņās. Viņš atklāja, ka savu tēvu nekad nav saticis  un bērnību pavadījis pie vecmāmiņas un tantēm, pieņemot lēmumu nedzīvot pie mammas un patēva.

"Savu tēvu nekad neesmu saticis. Viņi ar mammu izšķīrās tad, kad man bija pāris mēneši."

Vaicāts, vai ir gribējies tēti satikt, viņš teic: "Protams. Es zināju, ka viņš kaut kur Latvijā dzīvo. Ir tā, ja tu esi vienmēr audzis bez tēva, tu to tā pieņem." Viņš neslēpj, ka tēva viņa dzīvē ir pietrūcis, "acīmredzot ir tie arhetipi - māte, tēvs. Tu meklē kādu, ar ko identificēties."

Viņš arī atklāja, ka faktiski visu bērnību pavadījis Baldonē, viņu audzinājusi vecmāmiņa un tantes, tikai vēlāk, pēc vidusskolas beigšanas viņš pārvācies uz Rīgu pie mammas. Mamma tolaik jau bija apprecējusies otrreiz un dzīvoja galvaspilsētā.

Vaicāts, kāpēc tā, viņš saka: "Es nemaz negribēju." Māsa gan esot pārcēlusies pie mammas, tikmēr Lauris palicis Baldonē. 

Raidījumā tika apspriests arī tas, kādu jomu pārstāvji bijuši Laura vecāki, lai saprastu, no kurienes viņam skatuves talants. Lauris pastāstīja, ka par tēvu neko nezina, bet, iespējams, talantu pārmantojis no vecmāmiņas. Lai gan arī mammai ļoti paticis būt uzmanības centrā.

Sarunā viņš arī atklāja, ka 2022. gada sākumā mammu pavadījis pēdējā gaitā. Taujāts par ko mammai ir pateicīgs, Subatnieks saka: "Par visu, par to, ka esmu."

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu