"Auksts cilvēks." Krištianu Ronaldu jaunā kluba treneris izpelnījies ļoti asu kritiku no bijušā kolēģa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdī Garsija (pa kreisi)
Rūdī Garsija (pa kreisi) Foto: AFP/SCANPIX

Krištianu Ronaldu jaunā kluba "Al Nassar" galvenais treneris Rūdī Garsija no bijušā kolēģa izpelnījies visnotaļ skarbus vārdus, vēsta Portugāles portāls "MaisFutebol".

Jau ziņots, ka Ronaldu pievienojās Saūda Arābijas klubam "Al Nassr", parakstot līgumu par visu laiku lielāko vienas sezonas algu (aptuveni 200 miljoni eiro).

Ronaldu treneris būs Francijas speciālists Rūdī Garsija. Par viņu ļoti kritiski sarunā ar "MaisFutebol" izteicies francūža bijušais kolēģis "Lyon" klubā Žuninju Pernambukanu jeb Žuninju.

"Viņš nezina, kā vadīt komandu. Viņš vada, iedvešot apkārtējiem bailes. Mana pieredze ar Rūdī Garsiju bija drausmīga. Viņš ir sliktākais cilvēks, kādu savā futbola karjerā esmu sastapis," sacījis Žuninju.

Bijušais Brazīlijas izlases futbolists arī norādīja, ka "Al Nassr" stūrmanim komandas sekmes esot sekundāras.

"Garsiju neinteresē komandas panākumi vai arī harmonija ģērbtuvē. Viņam galvenais ir būt uzmanības centrā, neatkarīgi no krīzes apkārt.

Viņš līdzīgi kā citi "auksti" cilvēki apzinās, kuras personas par viņu ir labākas, un mēģina to izmantot. Ronaldu ir viens no visu laiku labākajiem futbolistiem. Viņš ir leģenda, un Rūdī to mēģinās izmantot. Ja nepieciešams, viņš Krištianu pat pagatavos brokastis. Viņš par katru cenu centīsies būt Krištianu draugs. Tas būs viņa sapnis kļūt par Ronaldu draugu," norādījis Žuninju.

Vēl Pasaules kausa izcīņas laikā Ronaldu kategoriski noliedza baumas par pievienošanos "Al Nassr", bet pērnā gada pašā nogalē arī kluba prezidents noliedza potenciālo sadarbību ar futbolistu. Dažas dienas vēlāk parādījās ziņas par Ronaldu un "Al Nassr" līgumu.

Video: Ronaldu iepazīstināšanas ceremonija

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu