VIDEO Interneta hits. Kardašjanas un Vesta meita Norta pārtop par savu tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums, Tinseltown/ Shutterstock

Dažu stundu laikā milzīgu popularitāti platformā "Tik Tok" ieguvis video, kurā Kimas Kardašjanas un Kanje Vesta meita Norta pārtapusi par savu tēvu. 

@kimandnorth ♬ Bound - Asawa ni mae

Mātes un meitas duets "Tik Tok" regulāri seko līdzi jaunākajām tendencēm, taču šis video, kurā Norta ietērpta kā ​​viņas tētis Kanje Vests, fanus pārsteidzis. 

Video redzams, ka Norta savus matus noslēpusi zem melnas cepures, uzzīmējusi uzacis un bārdu, kā arī veidojusi deguna un pieres kontūras, lai vairāk līdzinātos tētim.

Tikmēr Kima slēpās aiz Nortas, grozoties ar futūristiskajām "Yeezy" saulesbrillēm, kuras viņa bieži valkāja, tuvojoties attiecību beigām ar Vestu.

Norta un Kima nedeva iespēju sekotājiem komentēt šo video, taču, tiklīdz videoklips nokļuva "Twitter", soctīklu lietotāji sāka komentēt, paužot viedokli par redzēto. 

"Šis video pat man lika neērti justies," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs. "Tas ir satraucoši", "Tas ir tik sasodīti dīvaini", "Vai es esmu vienīgais, kam šis video šķiet... dīvains??????"

Citi gan pauda atbalstu, rakstot atzinīgus vārdus par video. "Man patīk šī Kimas puse", "Tas ir smieklīgi", "Norta liek viņas mammai darīt jebko", "Viņa tik ļoti līdzinās savam tētim".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Vests un Kardašjana apprecējās 2014. gadā un ir vecāki četriem bērniem. Runas par abu laulības krīzi izskanēja pēc Vesta kandidēšanas uz ASV prezidenta amatu 2020. gada izskaņā. 2021. gadā abi šķīra laulību. Šī bija Vesta pirmā laulība, kamēr Kardašjanai trešā.

Kardašjana vēlāk atklāja, ka šķiršanās iemesls esot bijusi Vesta personība.

Foto: Kima Kardašjana un Kanje Vests

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu