Rīgā un Tallinā atkal kāpj degvielas cenas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpildes stacija "Circle K".
Degvielas uzpildes stacija "Circle K". Foto: Zane Bitere/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā palielinājās degvielas cenas, vienlaikus Viļņā cena sadārdzinājās dīzeļdegvielai. 

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā gan 95.markas benzīna cena, gan dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,2% - attiecīgi līdz 1,627 eiro un 1,687 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 1,519 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 0,6% - līdz 1,649 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena maksāja 1,719 eiro par litru, kas ir par 1,1% vairāk nekā pirms nedēļas, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 2,9% - līdz 1,749 eiro par litru.

Autogāzes cena Baltijas valstīs šonedēļ saglabājās stabila. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,819 eiro, Viļņā - 0,742 eiro, savukārt Tallinā litrs autogāzes maksāja 0,78 eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu