Stipičs kļūst par "Riga" galveno treneri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
FK "Auda" galvenais treneris Tomislavs Stipičs Latvijas kausa izcīņas finālspēlē vīriešiem starp FK "Auda" un RFS komandām "Skonto" stadionā.
FK "Auda" galvenais treneris Tomislavs Stipičs Latvijas kausa izcīņas finālspēlē vīriešiem starp FK "Auda" un RFS komandām "Skonto" stadionā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Par Latvijas futbola vicečempiones "Riga" galveno treneri kļuvis horvātu speciālists Tomislavs Stipičs, sestdien pavēstīja klubs.

Pagājušajā sezonā 43 gadus vecais treneris aizvadīja Latvijas klubu "Auda" līdz pirmajam titulam, izcīnot Latvijas kausu, bet Latvijas čempionātu noslēdza piektajā vietā. Viņš pārņēma "Auda" vienības vadību 2022.gada februārī.

Pirms pievienošanās Latvijas klubam horvāts no 2019. līdz 2021.gadam bija Horvātijas augstākās līgas kluba Koprivnicas "Slaven Belupo" galvenais treneris.

Savukārt pirms tam viņš trenējis arī Cīrihes "Grasshoppers", Ņaņtonas "Zhiyun" Ķīnā, kā arī Vācijas zemāko līgu klubus - Štutgartes "Kickers", Aues "Erzgebirge" un "Ingolstadt 04 II" pieaugušo vienības un Frankfurtes "Eintracht" jauniešu vienību.

Jau ziņots, ka "Riga" dienu iepriekš pārtrauca līgumu ar galveno treneri Sandro Perkoviču, kā arī darbu klubā neturpinās arī Perkoviča asistenti Zlatko Basičs, Toni Modričs, Boruts Semlers, Oleksandrs Nohins un Deniss Romanovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu