Lomažam desmit punkti un zaudējums Vācijas bundeslīgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rihards Lomažs izpilda metienu.
Rihards Lomažs izpilda metienu. Foto: https://www.facebook.com/ewebaskets

Latvijas basketbolists Rihards Lomažs sestdien Vācijas bundeslīgas mačā izcēlās ar desmit punktiem, taču viņa pārstāvētā Oldenburgas EWE komanda piedzīvoja neveiksmi.

Oldenburgas vienība izbraukumā ar rezultātu 78:89 (17:20, 23:29, 19:21, 19:19) piekāpās Bambergas "Brose" basketbolistiem.

Lomažs laukumā bija 21 minūti un 33 sekundes, kuru laikā grozā meta divus divu punktu metienus, vienu no pieciem tālmetieniem un trīs no četriem soda metieniem, kā arī atzīmējās statistikā ar vienu atlēkušo bumbu, trīs rezultatīvām piespēlēm, divām personīgajām piezīmēm, vienu kļūdu, sakrāja +/- rādītāju -24 un efektivitātes koeficientu astoņi.

Viesu komandā rezultatīvākais ar 18 gūtajiem punktiem bija Alens Pjaničs, bet vēl 14 punktus un piecas rezultatīvas piespēles pievienoja Deveins Rasels. Mājinieku rindās Patriks Millers izcēlās ar 17 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm.

Oldenburgas komanda Vācijas čempionātā izcīnījusi deviņas uzvaras 14 aizvadītajos mačos un turnīra tabulā ieņem sesto vietu.

Sezonas ievadā Lomažs pārstāvēja Spānijas klubu Saragosas "Casademont", bet pirms izlašu pārtraukuma abu pušu ceļi šķīrās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu