Timmas bijusī sieva Sana vairs neslēpj jaunās attiecības (125)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sana_timma/ Instagram

Latviešu basketbolista Jāņa Timmas bijusī sieva, kura pēc šķiršanās kādu laiku bija kopā ar hokejistu Kasparu Saulieti, pagājušā gada izskaņā baudīja romantisku atpūtu ar futbolistu Mārci Ošu, rakstīja izdevums "Privātā Dzīve".

Limbažnieks Ošs pēdējos piecus gadus par savām mājām sauca Šveici, kur spēlēja vairākos futbola klubos. Vērīgākie Sanas "Instagram" sekotāji jau ir pamanījuši, ka viņa saviem ceļojumiem par galamērķi bieži izvēlas tieši Šveici, kā arī par abu kopā pavadīto laiku liecina publiskotās fotogrāfijas vienā un tajā pašā vietā.

Uz Šveici Sana devusies gan pērnā gada sākumā, gan arī tā izskaņā. Noprotams, ka ceļojumu mērķis bija Mārča apciemošana.

Pagājušā gada decembrī Sana un Mārcis baudīja romantisku ceļojumu Itālijas Rivjērā, iemūžinot viens otru uz kādas viesnīcas terases.

Fotogrāfijā Sana noķērusi mirkli, kurā viņas un Jāņa Timmas četrus gadus vecais dēls Kristians pastaigājas pa Portofīno ielām, pieķēries pie rokas Mārcim.

Foto: Instagram/ sana_timma

Jāpiezīmē: lai gan par abu attiecībām tiek mēļots jau vairāk nekā gadu, pāris kopbildi vēl nav publiskojuši. 

Sanas un Jāņa Timmas nepilnus trīs gadus ilgusī laulība izjuka 2019. gadā. Jāņa sirds jau vairākus gadus pieder ukraiņu popdīvai Annai Sedokovai.

Vairāk lasi izdevums "Privātā Dzīve" 3. janvāra numurā.

Komentāri (125)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu