VIDEO ⟩ Girgensonam un "Sabres" "sausais" zaudējums pret "Flyers"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bufalo "Sabres" hokejisti
Bufalo "Sabres" hokejisti Foto: AP/ Scanpix

Nacionajā hokeja līgā (NHL) aizvadītajā naktī "sauso" zaudējumu cieta Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" komanda.

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 0:4 (0:3, 0:0, 0:1) atzina Filadelfijas "Flyers" pārākumu.

Mača trešajā minūtē, pēc tam, kad "Sabres" zaudēja ripu savā aizsardzības zonā, Zeks Makevens no vārtu priekšas panāca 1:0 "Flyers" labā. Perioda otrajā pusē nepilnas pusotras minūtes laikā Džoels Ferebī ar metienu no zonas vidus un Noā Ketiss pēc vēl vienas "Sabres" hokejistu zaudētas ripas nostiprināja "Flyers" vadību.

Pēdējo reizi viesi izcēlās trešā perioda otrajā minūtē, kad vārtu priekšā sekmīgi nospēlēja Veids Elisons.

"Flyers" 23 gadus vecais vārtsargs Sāmuels Ešons savā karjeras piektajā NHL spēlē pirmo reizi palika nepārspēts, atvairot 28 metienus. Kreigs Endersons tvēra 34 no 38 ripām.

Girgensons šajā duelī uz ledus pavadīja 12 minūtes un septiņas sekundes, no tām 45 sekundes spēlējot mazākumā. Latvietis trīsreiz meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu metienu un tika pie negatīva lietderības koeficienta -1.

Šajā sezonā Girgensons 37 mačos guvis četrus vārtus, atdevis sešas rezultatīvas piespēles un iekrājis neitrālu lietderības koeficientu.

"Sabres" ar 42 punktiem 38 mačos ieņem desmito vietu Austrumu konferencē, kur "Flyers" ar 39 punktiem 41 duelī ir 14.pozīcijā.

Bufalo hokejisti otrdien mājās cīnīsies ar Sietlas "Kraken".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu