"Labi, ka ir tāds drošības spilvens." Bijušais Saeimas deputāts Riekstiņš nu bezdarbnieka statusā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: sriekstins/Instagram

13. Saeimas deputāts, Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentārais sekretārs Sandis Riekstiņš pēc amata zaudēšanas jau reģistrējies bezdarbniekos un nolēmis kādu laiku atpūsties, rakstīja izdevums "Privātā Dzīve".

Līdz ar Krišjāņa Kariņa iepriekšējās vadības pilnvaru termiņa beigām bez darba palika Sandis Riekstiņš, viens no partijas "Konservatīvie"  redzamākajiem pārstāvjiem.

Izdevums "Privātā Dzīve" politiķi sastapa aizvadītā gada futbola laureātu godināšanas pasākumā kinoteātrī "Splendid Palace". Viņš paziņoja: 

"Esmu reģistrējies darba biržā.

Ne jau tāpēc, ka meklētu darbu, tur iestājos. Diez vai es tur sev varu kaut ko atrast. Vienkārši aizvadītie četri gadi Saeimā un ministrijā bija diezgan smagi. Tagad jāatpūšas. Labi, ka ir tāds drošības spilvens un pēc deputāta darba noslēguma nepalieku pavisam bez līdzekļiem. Ne jau pārāk laba, bet iztikšana būs. Ko tālāk darīt, par to domāšu nākamgad (intervija notika pērnā gada nogalē)."

Viņš apguvis arī platformu "TikTok", kur ik pa laikam ievieto video par to, kā svīst sporta zālē, braukā ar motociklu, spēlē futbolu… Dažas dienas pēc darba zaudēšanas Sandis savas izjūtas ilustrēja ar vasarā tapušu bildi, kurā redzams uz motocikla. To politiķis papildināja ar rupju tekstu krievu valodā, kuru varētu tulkot aptuveni tā:

"Man noriebies būt labam. To neviens neciena. Labāk būšu poh… sts. Tā vienkāršāk dzīvot!"

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 3. janvāra numurā.

@sriekstins #harleydavidson #motorcycle #livefreeridefree #latvia ♬ Chichiquetere - HCTM
Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu