Miks Ozoliņš "pielej eļļu ugunij", publiskojot jaunu nomelnojošu informāciju par randiņšova dalībnieci (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skandalozais režisors Miks Ozoliņš turpina aizstāvēties, publiski nomelnojot randiņšova "50 dolāru randiņš" dalībnieci Santu.

Iepriekš tika ziņots, ka viena no šova dalībniecēm, tumšmate Santa Balode no Liepājas atklāja, ka šovam nemaz neesot pieteikusies, kā tika raidījumā teikts. Viņa uzsvēra arī to, ka pēc šova neplānoja turpināt tikties ar Ozoliņu. Viņa pārmeta Mikam arī pārlieku lielo uzbāzību, un vēl... Īsāk sakot, viņa teica, ka Miks esot pasniedzis visu daudz citādāk, nekā tas bijis patiesībā.

Turpretī Miks pēc šāda paziņojuma ir nokaitināts, tāpēc publiski atklāja privātas detaļas - gan to, kur abi tikušies, gan ko darījuši tiekoties.

Viņš publiskajā vēstījumā atklāja vēl dažādus neglaimojošus faktus par jauno sievieti un nu turpina to darīt, nupat publiskojot jaunu "melno PR" pret Santu.

Ozoliņš publiskojis vairāku cilvēku ziņas par minēto sievieti, un viņi raksta gan ka jaunā sieviete tīkojot pēc vieglas slavas, gan ka izmantojot vīriešus un ne tikai.

Šos vēstījumus Ozoliņš publiskojis sociālajos tīklos.

Pie foto viņš raksta, ka "pielej eļļu ugunij", tādā veidā skaidrojot, kāpēc publiski pazemo jauno sievieti.

"Viņa raksta man un izdomā jaunas lietas, kamā mēģinās mani apmelot un sūdzēt tiesā, ja es neizņemšot ārā postus par viņu. Tāpēc te "pieleju eļļu ugunij" ja kādam rodas jautājums par to, kāpēc vēl te vāros.

Santiņa sūta ziņas citām meitenēm no mana šova, mēģinot savervēt pret mani. Vēlos redzēt visas žurnālistes, kuras būs pavilkušās uz Santas žēlabainajiem stāstiem, un pierunājušas savas redaktores tos publicēt, iešaujot sev kājā. Es gribētu arī redzēt to advokātu, kurš būtu gatavs aizstāvēt šo meli tiesā, kur jau sākotnēji viss ir pret viņu.

Viņš publikācijas nobeigumā uzsver: "Bildes, kuras publicēju pirmajā postā par viņas izgājienu, ir no mana personīgā arhīva, uzņemtas publiskās vietās. Nerunājot par armiju ar maniem ziņnešiem, kurus Santa uzmetusi, man pašam ir pierādījumi pilnīgi visam, par ko te runāju, un vēl vairāk."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Go3" jau no decembra ir vērojams piedzīvojumu šovs "50 dolāru randiņš", kurā režisors, autors un raidījumu veidotājs Miks Ozoliņš uz sava iecienītā "Harley-Davidson" motocikla apceļo Latviju un iepazīstas ar vietējām piedzīvojumu meklētājām.

Katrā sērijā Miks tiekas ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura viņam izrāda savu dzimto vai labi pazīstamo pilsētu. Abiem kopā ir jāizdomā, kā, nepārsniedzot 50 dolāru budžetu, aizraujoši pavadīt laiku.

Foto: Mika Ozoliņa šovs

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu