FOTO Policija par izotonitazēna realizāciju lielā apmērā aizturējusi četrus vīriešus

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Par narkotiku realizāciju aizturēta organizēta grupa četru cilvēku sastāvā
Par narkotiku realizāciju aizturēta organizēta grupa četru cilvēku sastāvā Foto: Valsts policija

Valsts policija par ļoti spēcīgas narkotikas izotonitazēna realizāciju lielā apmērā aizturējusi četrus vīriešus, informēja policija.

Kriminālprocesā likumsargi ieguva informāciju, ka Rīgas teritorijā darbojas organizēta grupa, kura realizē izotonitazēnu lielā apmērā. Organizētā grupa sastāv no četriem vīriešiem, un katram no viņiem ir sava loma grupā. Policistiem izdevās noskaidrot grupas organizatoru, kurš noziedzīgo nodarījumu izdarīšanas brīdī un arī tagad atrodas ieslodzījuma vietā.

3.janvārī policija aizturēja minētos četrus vīriešus, kuri dzimuši 1977., 1980., 1987. un 1999.gadā.

Veicot vairākas kratīšanas personu piederošos īpašumos, tika atrasti 525 grami izotonitazēna. Tāpat kratīšanu laikā likumsargi atsavināja 3675 eiro, automašīnu "BMW" un divus šaujamieročiem līdzīgus priekšmetus.

Izotonitazēna iedarbība uz cilvēka organismu ir spēcīgāka nekā heroīns, un tās lietošanas sekas ir būtiskākas, smagākas un ilgtermiņa.

5.janvārī diviem no aizturētajiem vīriešiem tiesa piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu, vienam piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis, savukārt ceturtais vīrietis jau atrodas ieslodzījuma vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu