"Es jau kā satiekos, tā precos." Linda Mūrniece par randiņu pieredzi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Uzņēmēja un bijusī politiķe Linda Mūrniece, viesojoties "STV Pirmā!" pie Valda Meldera, dalījās savā attiecību pieredzē. Neskatoties uz dažādiem piedzīvotajiem kurioziem ar pretējā dzimuma pārstāvjiem, viņa beidzot satikusi savu īsto vīrieti.

Sarunā abi apsprieda pirmo randiņu pieredzi, Linda stāstīja, ka tā viņai gan neesot bagāta.

"Es jau kā satiekos, precos," nosmej Mūrniece.

Viņa stāstīja, ka laikā, kad saimniekoja Vecrīgas viesnīcas "Hotel Roma" restorānā "Mazais Otto", tieši tur cilvēki nākuši ar viņu patērzēt, iedzert kafiju. "Es tā kā nesapratu reizēm, vai tas cilvēka izpratnē ir randiņš vai vienkārša satikšanās."

Draudzenes gan mācīja, ka savā vidē to nevajadzētu darīt, lai, ja nu kas, ātri varētu aiziet prom. Viena šāda pieredze Lindai ir: "Aizgāju uz randiņu ārpus savas teritorijas. Tā izdevība aiziet prom bija lieliska, jo saruna starp mani un to cilvēku ilga tikai piecas minūtes. Šajās pāris minūtēs cilvēks izstāstīja visu par sevi, sapratu, ka mani tas neinteresē, un es jau sāku domāt, kā atvadīties."

"Es viņam teicu: "Klau, mums viss tā labi izdodas, es varu pie tevis ievākties." Un viņš man atbildēja, ka dzīvo kopā ar māti un tēvu." Izrādījās, ka vīrietis jau laikus bija izplānojis - ja abiem viss izdosies, viņš varētu ievākties pie Lindas.

"Šis patiesībā bija briesmīgi, lai gan man smieklīgi, bet es pieņemu, ka sievietei, kurai ir nopietni nolūki atrast partneri, šis ir nepatīkams starpgadījums - ka ir kāds, kurš mēģina pie tevis ievākties," teica Mūrniece.

"Apollo.lv" jau iepriekš vēstīja, ka Lindas mīlestības meklējumiem ir pienācis gals. Nupat Linda atzīmēja pirmo kopā būšanas gadu, esot jaunajās attiecībās ar mīļoto Edgaru. 

Viņa ne reizi vien izteikusies, ka ir pārliecināta par šīm attiecībām, viņa mierinājusi arī bērnus, sakot, ka šīs būs pēdējās attiecības viņas mūžā un mūžs viņai būs garš.

Aizvadītajā vasarā, piedaloties raidījumā "Iečeko slavenību", Linda pirmo reizi TV kameru priekšā iepazīstina ar mīļoto. Par savu otro pusīti Linda teica: "Šobrīd man beidzot ir kāds, kurš nemēģina ievākties pie manis. Nemēģina aizņemties mašīnu, jo viņam pašam tāda ir. Es nekautrējos runāt par to, lai arī citas sievietes zina, ka arī tā var notikt. Tā ir realitāte. Tevi var meklēt savtīgu iemeslu dēļ. Ja tu pamanies noticēt un uzticēties, tad tā ir vilšanās."

Mūrniece atklāja, ka mīļotais Edgars mērķtiecīgi viņu lencis: "Viņš vairākkārt mēģinājis ar mani sākt kontaktu, bet es pa vidam vēl paspēju apprecēties un izšķirties."

Bijusī iekšlietu ministre jau iepriekš sacīja, ka beidzot ir tā sajūta, ka Edgars ir īstais vīrietis: "Man ir pietiekami daudz gadu, lai es saprastu, kādam cilvēkam ir jābūt pēdējam un uz visu mūžu. Es ļoti priecājos, ka šī sajūta man ir. Man ir pārliecība, ka man blakus ir vīrietis, kurš par mani rūpējas, kura klātbūtnē es jūtos droši."

Mūrniece savas dzīves laikā ir precējusies un šķīrusies trīs reizes.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu