Negaidīti pavērsieni. Seriāla "Nemīlētie" piektās sezonas noslēgums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Populārā pašmāju seriāla "Nemīlētie" piektā sezona "Nolemtie 3" skatītājiem neļāva atslābt vairāku mēnešu garumā, šokējot ar negaidītiem pavērsieniem, sarežģītām intrigām un aukstasinīgiem noziegumiem. Šonedēļ sezona piedzīvo savu kulmināciju. Jau piektdien, 13. janvārī, būs skatāma noslēdzošā epizode.

Daudziem seriāla varoņiem sezonas laikā dzīve pilnībā mainīja kursu - kādam izjuka ilgi kaltie plāni, kāds zaudēja sev tuvu cilvēku, taču cīņa par mīlestību, ietekmi un naudu turpinās. Vai bezizejas situācijās mēs vienmēr speram īstos soļus un izdarām pareizās izvēles? Vai vēl spējam uzticēties, pat draugam? Kāpēc neatšķiram patiesību no meliem un ko izvēlamies, kad esam iedzīti stūrī? Tie ir jautājumi, kuri tika šķetināti visas sezonas laikā. Tikai noslēdzošajās sērijās skatītāji uzzinās, vai Krabim, Kūperam un Lorensam izdosies izglābties no grupējuma uzbrukumiem.

Foto: "Nemīlēto" piektās sezonas filmēšana

Viens no piektās sezonas spilgtākajiem notikumiem bija Mārtiņa Vilsona atveidotā tēla Valtera Ķēniņa "augšāmcelšanās" - viņš iepriekšējā sezonā it kā tika nogalināts un guldīts zemes klēpī.

Negaidītais pavērsiens aizsāka spraigu notikumu lavīnu, kam vairākos gadījumos bija arī traģisks iznākums, liekot skatītājiem atvadīties no visai populāriem seriāla tēliem, kā Zīle, Taisons, Letīcija, Lāzers, Rimants Valančuks jeb Rimis.

Sezona neiztika arī bez jaunpienācējiem, kuru parādīšanās seriālā būtiski mainīja lietu kārtību un sarežģīja dzīvi vairākiem citiem tēliem. Izrādījās, ka visu noziedzīgo pasauli kontrolē nežēlīgs un ietekmīgs ģenerālprokurors Hūberts Doļskis, kura tēlā iejutās aktieris Normunds Bērzs. No viņa baidās ne tikai noziedzīgās pasaules dalībnieki, bet arī policisti, politiķi un viņa paša padotie.

Kā noslēgsies seriāla "Nemīlētie" piektā sezona "Nolemtie 3"? Skaties noslēdzošo sēriju jau šo piektdien, 13. janvārī, plkst. 21.10 kanālā TV3!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu