FOTO ⟩ Kā izpelnīties naidu dzimtenē - Argentīnas futbola spīdeklei uz kājas ir tetovējums, kas saniknos Mesi fanus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jamila Rodrigesa
Jamila Rodrigesa Foto: AP/Scanpix

Argentīnas sieviešu futbola izlases zvaigzne Jamila Rodrigesa savu kreiso kāju izrotājusi ar tetovējumu, kas viņai jaunus fanus dzimtenē, visticamāk, neatnesīs.

Kā varēja pieredzēt pēc Argentīnas futbola izlases triumfa Pasaules kausa finālturnīrā, šajā valstī futbols ir visaugstākajā vērtē. 

Un augstāk par citiem spēlētājiem tiek vērtēts leģendārais Lionels Mesi, kurš arī tika atzīts par finālturnīra vērtīgāko spēlētāju. Ilgus gadus viņš ir salīdzināts ar Portugāles spīdekli Krištianu Ronaldu

Domājams, ka vairums Argentīnas futbola fanu Ronaldu - Mesi "duelī" nosliektos par labu savam tautietim, bet ne sieviešu futbola izlases spēlētāja Jamila Rodrigesa. Viņa jau iepriekš savos sociālo mediju kontos vairākkārt ir izcēlusies ar Ronaldu slavēšanu.

Interneta vidē plašu uzmanību izpelnījies Rodrigesas tetovējums uz kreisās kājas - tur redzama viņas futbola elka Krištianu Ronaldu seja.

Foto: Reuters/ScanPix
Foto: Reuters/ScanPix

Abi futbola "smagsvari" vēlreiz laukumā tiksies 19. janvārī, kad Ronaldu "Al Nassr" tiksies ar Mesi pārstāvēto Parīzes "Saint-Germain".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu