"Ja būs nepieciešamība, dzirdēsiet vēl." Miks Ozoliņš izbeidz publiski skandalēties ar randiņšova dalībnieci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Plašu rezonansi sabiedrībā šajā nedēļā raisīja skandalozā režisora Mika Ozoliņa publiskie izteikumi sociālajos tīklos par paša ceļojuma šova "50 dolāru randiņš" dalībnieci - tumšmataino liepājnieci. Izskatās, ka vismaz pagaidām sāgai pielikts punkts. Viņš izdzēsis nomelnojošās publikācijas no sociālajiem tīkliem un saviem sekotājiem paziņojis: "Labi, pietiks."

Jāatgādina, ka šajā nedēļā Ozoliņš nāca klajā ar savu versiju par randiņšova aizkulisēm. Tas notika pēc tam, kad pēc šova parādīšanās TV ekrānos dalībnieces izteica neglaimojošas piezīmes viņa virzienā, un viņš, šķiet, jutās aizskarts.

Īsi pēc šova parādīšanās GO3 viena no šova dalībniecēm, tumšmate Santa Balode no Liepājas, atklāja, ka šovam nemaz neesot pieteikusies, kā tika raidījumā teikts. Viņa uzsvēra arī to, ka pēc šova neplānoja turpināt tikties ar Ozoliņu. Viņa pārmeta Mikam arī pārlieku lielo uzbāzību, un vēl...

To izlasījis, Miks publiski sīkumos aprakstīja abu privātas detaļas, un ne tikai... 

Tai pašā laikā Santa sociālajos tīklos nav bildusi ne vārda par saasināto situāciju. Viņa vien publiskoja foto no sporta zāles un pierakstīja:

"Kā tur bija? Suņi rej, bet KARAvāna iet tālāk."

Miks iepriekš savās publikācijās rakstīja, ka jaunā dāma piedraudējusi viņu iesūdzēt tiesā, ja neizņems ārā publikācijas par viņu. Viņš gan uzreiz to nedarīja, tieši pretēji, kā pats apgalvoja, "pielēja eļļu ugunij", publiskojot dažādu cilvēku vēstījumus, kuros jaunā sieviete tika apvainota un apsūdzēta dažādās izdarībās.

Šie vēstījumi gan nu ir dzēsti, Ozoliņš saviem sekotājiem paziņojis: "Labi, pietiks. Es savu esmu pateicis. Ja būs nepieciešamība, dzirdēsiet vēl. Pirms WOKE Meta roboti nenobano man visus kontus."

Noprotams, ka Ozoliņš ar šo publikāciju paziņo, ka publiskajai attiecību risināšanai pielikts punkts.

Foto: Mika Ozoliņa šovs

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Go3" jau no decembra ir vērojams piedzīvojumu šovs "50 dolāru randiņš", kurā režisors, autors un raidījumu veidotājs Miks Ozoliņš uz sava iecienītā "Harley-Davidson" motocikla apceļo Latviju un iepazīstas ar vietējām piedzīvojumu meklētājām.

Katrā sērijā Miks tiekas ar kādu daiļā dzimuma pārstāvi, kura viņam izrāda savu dzimto vai labi pazīstamo pilsētu. Abiem kopā ir jāizdomā, kā, nepārsniedzot 50 dolāru budžetu, aizraujoši pavadīt laiku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu