""Līvi" tika sagaidīti ar ovācijām." Ainars Virga par grupas koncertturneju Lielbritānijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Bērzes Strazdi

Tuvojoties 60. jubilejai, leģendārās grupas "Līvi" mūziķis Ainars Virga vairāk novērtē cilvēkus, kas viņam ir blakus, un atzīst, ka kļūst arvien laimīgāks, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Virga sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atzīst – aizvadītais gads viņam bijis labestības un mīlestības pilns. "Visus jaukos notikumus pat nevaru uzskaitīt."

Kā vienu no nozīmīgākajiem notikumiem pērn viņš min "Līvu" koncertturneju Lielbritānijā. Muzicējot Lielbritānijā, viņš atkal pārliecinājies, ka "Līvi" ir mūžam dzīvi.

"Ar puikām mums šobrīd reti sanāk tikties, tāpēc esmu priecīgs par brīžiem, kad esam visi kopā. Dienās, ko pavadījām Lielbritānijā, izdevās vēl vairāk satuvināties," saka viņš. Jau 14. gadu viņš koncertē kopā ar dziedošo ugunsdzēsēju Jāni Buķeli, kurš izpilda slavenās "Līvu" dziesmas.

Par piedzīvoto Lielbritānijā izteicās arī Buķelis: "Tas bija kolosāli, īsts blieziens! Bijām trīs pilsētās – Nortemptonā, Līdsā un Birmingemā." Visur "Līvi" tika sagaidīti ar ovācijām.

Virga atzīst – Līvu dalībniekiem šobrīd galvenais ir nevis ambīcijas, kā tas bijis agrāk, bet gan savstarpējā cieņa un kopā būšana.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Virga jau vairākus gadus atteicies no alkohola lietošanas, kas būtiski uzlabojis viņa dzīves kvalitāti. 

Virga, viesojies raidījumā "Kad viņas satiekas" teica, ka, atsakoties no alkohola, dzīvei ir pilnīgi cita kvalitāte: "Man tagad ir sieva, kurai ne reizi neesmu melojis. Tas ir visa pamatā - galvenais nemelot. Es esmu laimīgs katru dienu."

2016. gadā tapa zināms, ka Virga slepus apprecējies. Viņa izredzētā ir Anija Brūna, kura pēc kāzām pārgāja vīra uzvārdā. Viņi jau labu laiku pirms kāzām bija pāris.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 10. janvārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu