"Esam ļoti laimīgi." Dziedātājai Mārai Katarskai beigušās nedienas ar vīriešiem (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Māra Katarska

Mūziķe Māra Katarska, kura pirms vairākiem gadiem Ēģiptē tika turēta gūstā, beidzot atradusi vīrieti, ar kuru kopā beidzot jūtas laimīga. 

"Volkers ir šefpavārs, un, kad mēs iepazināmies, viņš bija mans priekšnieks," sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāj dziedātāja, kas šobrīd dzīvo un strādā Nīderlandē.

Volkers Nīderlandē vada uzņēmumu, kur apmāca darbiniekus restorāniem. Viņu vidū nonāca arī Māra. Dziedātāja neslēpj, ka sākumā Volkeru uztvērusi tikai kā priekšnieku. Attiecības 

"Volkers tomēr ir mans priekšnieks, un es lieliski sapratu, kā tas no malas var izskatīties," spriež Māra.

Savā 30. dzimšanas dienā decembrī dziedātāja nolēma – pietiek slēpties! Nosvinēt jubileju viņa ar Volkeru devās uz smalku Norvēģijas dizaina viesnīcu "Herangtunet Boutique".

Sapratām – nav svarīgi tas, ko par to padomās citi. Svarīgi ir tas, kā jūtamies paši. Un šobrīd kopā esam ļoti laimīgi," vaļsirdīga ir dziedātāja.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka 2019. gadā Katarska bija pazudusi Ēģiptē, kur viņu gūstā turēja, sita un sazāļoja kāds arābu izcelsmes vīrietis, ar kuru viņai bija izveidojušās attiecības. Katarskai ar mammas palīdzību un sacelto vētru sociālajos tīklos toreiz izdevās atgriezties mājās sveikai un veselai. 

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 10. janvāra numurā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu