FOTO un VIDEO "Esmu gulējis gan limuzīnā, gan starp kazām." Vīrietis, kurš kājām apceļo pasauli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: iwalkaroundtheworld/Instagram

Holandietis Toms Boermans pirms dažiem gadiem cieta no depresijas. Taču viņš nolēma, ka ir jādara kaut kas lietas labā. Boermans nolēma pamest darbu, pārdot savu māju, īpašumus un ceļot diendienā. 2019. gada vasarā holandietis izlēma, ka ies apkārt pasaulei un šķērsos visus kontinentus.

Par šīs idejas pirmsākumiem viņš stāsta: "2019. gada vasara. Es ar nelielu mugursomu apceļoju Bulgāriju. Jau ilgu laiku domāju par kaut ko lielu, kaut ko tādu, kas mainīs dzīvi.

Es spilgti atceros dienu, kad pamodos no rīta, pietrausos kājās un nodomāju: "Zinu, ko darīšu! Es iešu pa pasauli!""

2021. gada 8. maijā viņš sāka savu lielo piedzīvojumu, lai kājām šķērsotu visus kontinentus.

"Tā ir unikāla pieredze. Ir jātiek galā ar savām emocijām, un ir vēlme dalīties savos stāstos, bet ne visi cilvēki saprot, kam eju cauri," viņš stāsta.

Eiropā viņš saskārās ar vairākiem starpgadījumiem. Viņam Bulgārijā tika piespriests naudas sods par iešanu pa ceļa kreiso pusi. Nākamajā dienā, kad viņš gāja pa ceļa labo pusi, tas pats policists viņu atkal sodīja.

Savukārt Horvātijā viņš tika ieslodzīts, jo varas iestādes neticēja, ka viņš nav ceļojis ar automašīnu vai velosipēdu.

"Vienu dienu es guļu limuzīnā uz kāda piebraucamā ceļa, bet otru dienu - starp kazām Jordānijā," Boermans stāsta par līdzšinējo pieredzi pieredzi.

Atminoties pirmsākumus, viņš stāsta, ka no viņa piedzīvojuma pirmajām 53 dienām lija 41 dienu. Pēc tam viņš piedzīvoja Jordānijas tuksneša smilšu vētras, bet pēcāk Amerikā piedzīvoja viesuļvētru. Spēcīgs pērkona negaiss plosījās visu nakti, kamēr viņš teltī gulēja pie upes dienvidos no Čikāgas.

Jaunākā publicētā informācija liecina, ka viņš ceļo jau vairāk nekā 600 dienas un šobrīd atrodas Jaunzēlandē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu