Magone Liedeskalna tiesājusies ar visiem trim savu četru bērnu tēviem (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Magones Šutovienes dzejas grāmatas "Magoņu atklāsmes" atklāšanas svētki
Magones Šutovienes dzejas grāmatas "Magoņu atklāsmes" atklāšanas svētki Foto: Dmitrijs Suļžics / f64

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna nupat kļuvusi par juridiski brīvu sievieti. Kā izrādās, bijušais vīrs Žanis Šutovs nav vienīgais, ar ko viņa ir tiesājusies. Skaidrot attiecības caur tiesu nācies ar visiem trim savu četru bērnu tēviem, raksta izdevums "Kas Jauns".

Magone ir māmiņa četriem bērniem – dēliem Robertam, Raimondam Saulgaitim, Fēniksam un meitai Magnolijai Latvijai. Nenoliedzami viņai ir bagāta attiecību pieredze, un zīmīgi ir arī tas, ka Magone ir tiesājusies ar savu bērnu tēviem.

Pirms diviem gadiem Magone stājās tiesas priekšā, jo nācās cīnīties par savu vecāko dēlu Robertu ar viņa tēvu Oskaru Brici, kas dzīvo Anglijā. Viņš bija iesniedzis prasību pret Magoni par uzturlīdzekļu piedziņu, kā arī pirms tam mēģināja atņemt dēlu ar tiesas palīdzību Anglijā. Tas gan Oskaram neizdevās, jo tiesa viņa prasību noraidīja.

Taču Roberta tēvs nepadevās un iesniedza prasību tiesā Latvijā, lai viņu atbrīvo no uzturlīdzekļu maksāšanas, pieprasot tos no bērna mātes Magones. Tiesa apmierināja Briča prasību, un Magonei tagad nākas maksāt viņam uzturlīdzekļus par Robertu, kurš dzīvo pie tēva Anglijā.

Savukārt 2015. gadā Magone uzvarēja Ventu Vītolu tiesvedībā par abu bērna Raimonda Saulgaiša aizbildniecību.

Magonei ar Ventu uzplauka romāns šovā "Saimnieks meklē sievu", un šīs pavisam īsās attiecības rezultējās ar kopīgu bērniņu. Venta un Magones ceļi šķīrās, viņi visai ilgi kašķējās par abu bērna aizgādību, līdz strīds nonāca tiesā. Tur spriedums bija labvēlīgs Magonei, piešķirot viņai atsevišķu aizgādību pār dēlu. Bet divus gadus vēlāk Magone vēlreiz vērsās tiesā, lai ar tās palīdzību piedzītu no Venta alimentus. Tiesas pirmā instance apmierināja Magones prasību, taču Vents iesniedza apelāciju, un nākamā tiesas instance lēma jau par labu viņam.

Pagājušajā "Slavenības. Bez filtra" sezonā varēja sekot līdzi abu attiecībām, kuras varētu raksturot kā pa kalniem un lejām. Vienu brīdi abi draudzīgi čaloja, citu jau atkal strīdējās, apmainoties ar dzēlīgām piezīmēm.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka arī ar dēla Fēniksa un meitas Magnolijas Latvijas tēvu Žani Šutovu Magone tiesājās teju pusotru gadu. Pērnā gada nogalē viņas iesniegtās prasības par laulības šķiršanu tika apmierinātas. Šķiršanos Magone nosvinēja, dzerot šampanieti ar savām draudzenēm.

Vairāk lasi "Kas Jauns" 17. janvāra numurā.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu