Stendes tilta remontdarbu laikā vairāki reģionālo starppilsētu autobusu reisi iebrauks arī Pastendē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autobuss. Ilustratīvs attēls.
Autobuss. Ilustratīvs attēls. Foto: Tero Vesalainen/Shutterstock.com

No pirmdienas, 23. janvāra, Stendes tilta remontdarbu laikā vairāki reģionālo starppilsētu autobusu reisi iebrauks arī Pastendē un pasažierus uzņems pieturā "Pastende", informēja Autotransporta direkcijas pārstāvji.

Izmaiņas provizoriski plānotas līdz šī gada aprīļa vidum un ietekmēs trīs maršrutus, nodrošinot Pastendes iedzīvotājiem iespēju agrā rīta un vēlā vakara stundās ar starppilsētu autobusiem nokļūt Talsos, Rīgā, Ventspilī, Jūrmalā, Tukumā un citur.

Izmaiņas attieksies uz maršruta Nr. 7990 Talsi-Stende-Spuņupe-Rīga reisu, kas no Pastendes izbrauks plkst.6.35, maršruta Nr. 7511 Talsi-Ugāle-Ventspils reisu, kas no Pastendes izbrauks plkst.7.01, maršruta Nr. 7990 Rīga-Spuņupe-Stende-Talsi reisu, kas no Pastendes izbrauks plkst.18.55, maršruta Nr. 7948 Rīga-Dubulti-Tukums-Talsi-Ventspils reisu, kas no Pastendes izbrauks plkst.20.45, un maršruta Nr. 7948 Ventspils-Talsi-Spuņupe-Rīga reisu, kas no Pastendes izbrauks plkst.21.16.

Pārējie reģionālo autobusu reisi, kam pēc maršruta kustību grafiks ved cauri Pastendei, Stendes tilta remonta laikā turpinās braukt pa apbraucamiem ceļiem, neiebraucot Pastendē.

Izmaiņas Autotransporta direkcija saskaņojusi ar Talsu novada pašvaldību, kas uz izmaiņu laiku ir atļāvusi reģionālo autobusu maršrutus novirzīt pa Skolas ielas tiltu Pastendē. Izmaiņas nepieciešamas, jo agrā rīta un vēlā vakara stundās nekursē vietējās nozīmes autobusu maršruta Nr. 3200 Talsi-Pastende reisi, kas liedz pasažieriem pārsēsties uz starppilsētu reģionālo autobusu reisiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu