Pirmdienas horoskops: 23. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ivan Kruk/Shutterstock

Horoskopi pirmdienai, 23. janvārim.

AUNS

Strādā čakli, meklē domubiedrus un runā par pienācīgu novērtējumu materiālā izteiksmē. Finanšu tēma būs svarīga. Prātosi kā nopelnīt un arī, kur iztērēt. Sekmīgi pirkumi mājas saimniecībai un ģimenes vajadzībām.

VĒRSIS

Ja pirmdienā garastāvoklis nīgrs, tad raugies, kā to uzlabot. Ja dienas gaitā turpināsi piktoties, ir riski ātrumā un steigā sastrādāt vai sarunāt ko tādu, ko vēlāk jānožēlo.

DVĪŅI

Nedēļa sākas ar dažādām peripetijām. Saspringtajā ritmā patiesībā gribēsies mieru un klusumu. Pusdienas laikā vai pēc darba izej garākā pastaigā, izvēdini galvu, sakārto domas.

VĒZIS

Lielus darbus šodien neplāno. Drīzāk vajadzētu padomāt par jaunu sadarbību. Tavas idejas ir labas un praktiskas, taču vienam pašam var pietrūkt laika un spēka tās īstenot.

LAUVA

Daudzi vārti tiks atvērti ar smaidu un cilvēki labprāt ar tevi sadarbosies. Ir labs laiks lietišķo kontaktu veidošanai vai sponsoru meklējumiem.

JAUNAVA

Gatavojies uz nopietnu strādāšanu. Diemžēl plāni un uzdevumi var mainīties no tevis neatkarīgu iemeslu dēļ. Tas mazliet pabojās garastāvokli, jo esi kārtības piekritējs.

SVARI

Profesionālajā jomā lieli plāni. Varbūt nedaudz par lieliem, jo realizēšana būs ilgāka un piņķerīgāka nekā sākotnēji domāts, taču galarezultātā savu panāksi un ar rezultātu būsi apmierināts.

SKORPIONS

Kaut arī savā dziļākajā būtībā esi individuālais spēlētājs, sākot nedēļas darbus, derētu ieklausīties kolēģos vai biznesa partneros: viņu idejas var izrādīties noderīgas.

STRĒLNIEKS

Veiksme būs tava sabiedrotā, tomēr par visiem simts procentiem uz to nevajadzētu paļauties. Svarīgos jautājumos turi stūri savās rokās un nosaki kursu, kurp virzīties.

MEŽĀZIS

Konservatīvā pieeja un idejas nebūs topā - ļoti vēlama elastīga reakcija jebkurā situācijā. Panākumu atslēga slēpjas spējā sarunāties un tolerancē pret atšķirīgiem uzskatiem.

ŪDENSVĪRS

Ja par kaut ko šaubies vai rodas sajūta, ka pats netiksi galā - sadarbojies un uzticies cilvēkiem, ar kuriem iets cauri dažādām dzīves vētrām. Viņi nepievils.

ZIVIS

Nedēļas sākums diezgan gauss. Šodien vairāk vēlēsies ielūkoties tīmeklī, pačatot ar draugiem, patērzēt ar kolēģiem. Saņemies un izdari svarīgo, jo rīt tas būs jādara tik un tā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu