Magone Liedeskalna atklāj detaļas no kāzu dienas ar Žani, kas lika noprast, ka laulība lemta neveiksmei (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Magone Šutoviene
Magone Šutoviene Foto: publicitātes

Nesen tapa zināms, ka šovu zvaigzne Magone Liedeskalna nu ir brīva sieviete. Viņas laulība ar lietuvieti Žani Šutovu nebija ilga, un, kā saka pati Magone, laulība jau sākumā bijusi lemta neveiksmei.

"Mūsu savienība ar Žani patiešām bija lemta neveiksmei jau no paša sākuma. Nepārprotami!" sarunā ar izdevumu "Kas Jauns" nosaka Magone.

Viņa stāsta, ka bijušas pat vairākas zīmes kāzu dienā, kas liecinājušas par to, ka šai savienībai nav lemta laime.

"Baznīcā Žaņa laulību gredzens nederēja, to nevarēju uzvilkt viņam pirkstā, tāpēc viņš pats sev gredzenu uzmauca uz pirksta. Savukārt pie galda, parakstot laulību apliecību, mans gredzens nokrita un aizripoja pa grīdu. Izrādījās, mums tika iedots nepareizais pāris," pastāstīja Magone.

Neskatoties uz neizdevušos laulību, Magone ir gandarīta par abu kopīgajiem bērniem: "Vienīgais labais un svētais šai visā ir mūsu dēls un meita." 

Jau iepriekš tika vēstīs, ka Šutovu laulība izjuka pēc tam, kad pirms diviem gadiem Žanis, greizsirdības pārņemts, vardarbīgi izturējās pret Magoni. Magone vairākkārt iesaistīja arī policiju. Pēc vairākkārtējiem izsaukumiem tiesa liedza Žanim tuvoties sievai, un Magone iesniedza tiesā prasību par laulības šķiršanu. Pērnā gada decembrī Magones prasība tika apmierināta.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka laulības šķiršanu Magone nosvinēja ar draudzenēm, malkojot šampanieti no kāzu dienas. 

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 17. janvāra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu