Producente Aija Strazdiņa-Ratinska ar jauno vīru piepilda sapni par Bali (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aija Strazdina - Ratinska/ Facebook

Pazīstamā producente un režisore Aija Strazdiņa-Ratinska kopā ar jauno vīru uzņēmēju Staņislavu Ratinski gadu iesākusi, dodoties tālā ceļojumā.

Strazdiņa-Ratinska sociālajos tīklos dalījusies ar iespaidiem, ko abi ar jauno vīru guvuši, paņemot pauzi no darbiem, bērniem un suņiem, dodoties uz vienu no pasaulē gleznainākajiem nostūriem - gleznaino Indonēziju.

Pie publiskotajām fotogrāfijām producente raksta: "Bali bija viens no mūsu galamērķiem, kas nu iečekots, dodot vietu nākamajiem."

Aija ik pārdienas dalās ar bilžu galerijām, kurās ļauj ielūkoties, ko viņas acis redz, piepildot sapni par Bali.

Galvenais ceļojuma mērķis bijis izbaudīt mirkli - te un tagad, to viņa apliecina rakstot: "Atbraukt uz Bali un neko nedarīt ir mūsu 2022. gada darbaholisma antigēns un dream-come-true (tulk. no angļu valodas - sapņu piepildījums ). Labi jau labi – darīt, bet neko tādu. Skatīties, kā palmas, pērtiķi un masieri dara savu darāmo. Izslēgt telefonam skaņu un neskriet ekskursijā. Gulēt pie baseiniem, baldahīnos, pie jūras un visos citos zviļņos, kas gadās ceļā. Garšīgi paēst smukās vietās. Neķert stresu, ja kaut kas nenotiek pēc plāna jau saknē – citiem vārdiem, iztikt bez plāna."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Strazdiņa-Ratinska mūziķa Aigara Grāvera bijusī sieva. Aija otrreiz apprecējās 2021. gada Saulgriežu priekšvakarā.

Pavēstot jaunumus, viņa rakstīja: "To, ka atbilde ir JĀ, zināju vēl pirms mēs satikāmies. Un līdzīgi kā toreiz – joprojām zinu, ka tāda tā būs vienmēr. Iespējams, tieši tāda ir "ilgi un laimīgi" recepte."

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu