Slavenais "TikTok" pāris ar 37 gadu vecuma starpību alkst tikt pie bērniņa (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Vietnes "TikTok" vieni no populārākajiem tiktokeriem ir 62 gadus vecā Šerila un 25 gadus vecais Kurāns, kuri jau vairāk nekā gadu ir precējušies, un nu cer tikt pie bērniņa. 

2022. gada septembrī apritēja Šerilas un Kurāna pirmais gads laulībā. Neskatoties uz lielo vecuma starpību, kas ir 37 gadi, abi ikdienas izrāda pasaulei savu mīlestību.

Abi dzīvo Romā un ikdienā nodarbojas ar satura radīšanu sociālajos tīklos.

@kingqurannewpage God couldn’t have made you more perfect @oliver6060 ♬ i believe we are meant to be - Use code Finisher

Pāra kopīgajam profilam "TikTok" vietnē ir 3 miljoni sekotāju. Šerilas vīrs Kurāns papildus uztur savu "OnlyFans" profilu, kurā publicē dažāda veida saturu, savukārt Šerila strādā par kasieri kādā veikalā.

Pāris saviem sekotājiem paziņoja, ka plāno kļūt par vecākiem. Viņi gatavi šķirties no 120 000 mārciņām (~140 381 eiro), lai apmaksātu surogātmātes pakalpojumus.

@kingqurannewpage

We got a new surrogate ☺️ so happy holidays 😁

♬ original sound - FOLLOW ME NOW

62 gadu vecajai Šerilai jau ir septiņi bērni no iepriekšējām attiecībām, bet viņas vīram šis būs pirmais bērns.

Nav noslēpums, ka lielo popularitāti internetā pāris guvis savu attiecību dēļ, proti, vecuma starpības dēļ. Lai gan komentāri internetā mēdz būt dzēlīgi, tomēr Kurāns un Šerila ir laimīgi, to nevar noslēpt ikdienas publicētajos video.

Šerilas vīrs Kurāns rakstīja: "Vecumam nav nozīmes, ja tā ir tava mūža mīlestība."

@kingqurannewpage Love is the best feeling in the world try it You only live once @oliver6060 ♬ Bleeding Love - Leona Lewis
@kingqurannewpage You’re a queen @oliver6060 produced by @Remix god Suede #healthadepopit #theMcCains #queencheryl ♬ You're a Queen Cheryl - KingQuran
@kingqurannewpage ♬ original sound - Dj GallixC
Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu