Trešdienas horoskops: 25. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Daria Minaeva/Shutterstock

Horoskopi trešdienai, 25. janvārim.

AUNS

Ir vērts koncentrēties uz finanšu jautājumu risināšanu. Pievērs uzmanību detaļām, tām var būt svarīga loma. Intuīcija pateiks priekšā, kurus padomus ir vērts ņemt vērā un kurus var ignorēt.

VĒRSIS

Šodien būs viegli saprasties, un būsi pat pārsteigts, cik labi tevi saprot nesen sastapti un tikko iepazīti cilvēki. Sekmīga projektu apspriešana vai darba sarunas.

DVĪŅI

Ir lielisks laiks, lai parādītu savas spējas un profesionalitāti. Cilvēki ieklausīsies tavā viedoklī un atzīs par autoritāti. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm.

VĒZIS

Tu tici un uzticies cilvēkiem, taču ne vienmēr tā vajag. Esi uzmanīgs, ja kāds ko iesaka, vai stāsta par citiem. Informācija jāizvērtē rūpīgi. Un arī pret vilinošiem piedāvājumiem jāizturas piesardzīgi.

LAUVA

Labvēlīga diena - piemērota svarīgiem darbiem un nopietnām lietām. Aktuāla arī privātā dzīve, iespējami patīkami notikumi ģimenē. Vakarā priecēs tikšanās ar draugiem.

JAUNAVA

Būsi enerģisks un darbosies nenoguris – arī tad, ja pienākumu izrādīsies vairāk, nekā sākotnēji plānots. Laba diena izbraucienam, komandējumam un komunikācijai ar cilvēkiem no tālienes.

SVARI

Svarīgās lietās paļaujies uz saviem spēkiem, un negaidi atbalstu no malas. Pats tiksi galā, un nebūs jāklausās attaisnošanās vai dīvaini skaidrojumi. Tā izvairīsies arī no neveiklām situācijām.

SKORPIONS

Nemierīga diena. Kādā brīdī varbūt sapratīsi, ka pietrūkst iemaņu vai zināšanu. Tā nav nelaime – skati tīmeklī kursu vai semināru piedāvājumus. Prāts darbojas kā bulta.

STRĒLNIEKS

Diezgan grūti koncentrēties uz svarīgāko, turklāt darbā tāda kā "raustīšanās" – jāķeras pie viena darāmā, pie otra... Kurš svarīgāks? Esiet uzmanīgs, centies nepieļaut kļūdas.

MEŽĀZIS

Koncentrēties darbam diezgan grūti, it īpaši dienas sākumā. Ir riski vēlamo uzdot par esošo, kaut ko pārprast vai "neizlasīt starp rindiņām". Ar nopietniem lēmumiem labāk nesteigties.

ŪDENSVĪRS

Pozitīvs noskaņojums. Var pavērties iespējas, kuras nevajadzētu palaist garām. Precīzi sapratīsi, kad pienācis laiks uzņemties iniciatīvu gan darbā, gan personiskajās attiecībās.

ZIVIS

Koncentrējies uz dzīves praktisko pusi. Racionāla pieeja ļaus izvairīties no nepamatotām cerībām un vilšanās. Iespējamas neparastas tikšanās ar interesantām personībām

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu