"Jauni precinieki stāv rindā." Ekspolitiķis Putnis oficiāli šķīris laulību ar savu ilggadējo mīļoto vīrieti (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Roberts Putnis/ Facebook

Kādreizējais Kultūras ministrijas Mediju politikas nodaļas vadītājs, Latvijas Kultūras akadēmijas vieslektors Roberts Putnis šķīris savu Vācijā noslēgto viendzimuma laulību, raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Roberts Putnis ar savu mīļoto vīrieti grafisko dizaineru Dmitriju Markovu pēc aptuveni 13 kopā nodzīvotajiem gadiem laulību noslēdza Vācijā, Minhenē - 2020. gada 13. janvārī, taču nu laulības dzīvei pienākušas beigas.

"Īstenībā kopā nedzīvojam kopš 2021. gada oktobra. Un es neticu, ka var tā vienkārši sakrist, ka mums abiem drīz pēc šķiršanās bija ārkārtīgas intensitātes piesātināta iemīlēšanās pieredze katram ar savu Berlīnē dzīvojošu izraēlieti. Dimam akcents bija uz romantiskām attiecībām, kamēr man – uz intensīvu seksuālo fantāziju izdzīvošanu," komentē Putnis.

"Mēs katrs atsevišķi esam labs vīra materiāls, un tagad par pieprasījumu sūdzēties nevaram. Jauni precinieki stāv rindā," saka Putnis.

Šķiršanās neesot bijusi pēkšņa. "Jau tad, kad ar Dimu izlēmām sākt jaunu dzīvi Berlīnē, sapratām – daļa no tās varētu būt vairs ne kā laulātam pārim."

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 24. janvāra numurā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu