VIDEO ⟩ Usiks ar asprātīgu "uzbraucienu" Fjūrijam sajūsmina fanus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Ukrainas boksa superzvaigzne Oleksandrs Usiks savā "Twitter" kontā pie potenciālā pretinieka Taisona Fjūrija vērsies ar asprātīgu "uzbraucienu".

Taisona Fjūrija promotieris Bobs Arums jau vairākkārt norādījis, ka 2023. gadā viņa klients tiksies ar ukraiņu zvaigzni Oleksandru Usiku. Šobrīd gan nav skaidrības par potenciālās supercīņas precīzu norises laiku.

Abi bokseri sociālo mediju platformās ik pa laikam viens otram velta "laipnības". Ja Fjūrijs Usiku regulāri sauc par "mazo vīreli" un "trusi", tad ukraiņu bokseris ir pieķēries brita kādreizējām problēmām ar lieko svaru, saucot viņu par "punci".

Tagad Usiks savā "Twitter" kontā publiskojis video, kurā ar smīnu uz lūpām pie Fjūrija: "Punci, paskaties, ko es ēdu. Ņam, ņam, ņam. Tu esi nākamais."

Ierasts, ka cīkstoņi lielākoties apmainās ar ļoti aizskarošiem un pat personīgiem aizvainojumiem, tāpēc fanus sajūsminājusi Usika labsirdīgā attieksme pret oponentu.

"Tas "ņam, ņam ņam"... Viņš mani patiesi sasmīdina ar savām mazajām angļu valodas zināšanām. Viņš vienkārši ir bīstams. Viņš ir tik relaksēts. Tas ir bīstami," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs. 

"Viņš iztiek bez lamāšanās, bet tik un tā aizskar Fjūriju ar "punča" iesauku," uz Usika publiskoto video atbildēja cits lietotājs.

"Beidzot Fjūrijam būs iespēja promotēt cīņu kopā ar kādu, kuram ir viņa līmeņa humora izjūta. Nevaru sagaidīt. Būšu gatavs maksāt tikai par preses konferenci vien," norādīja vēl kāds "Twitter" lietotājs.

35 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 20 cīņās un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem, bet pagājušā gada septembrī atņēma visas četras jostas britam Entonijam Džošua supersmagsvaros. Šī gada augustā Džošua mēģināja revanšēties, taču tikai pieveikts vēl vienu reizi.

Savukārt 34 gadus vecais Fjūrijs profesionālajā boksā aizvadījis 34 cīņas. Viņa kontā 33 uzvaras, no kurām 24 izcīnītas ar nokautu, un viens neizšķirts. Pret ASV bokseri Deonteju Vailderu 2020.gada februārī izcīnīto WBC čempiona jostu viņš aizstāvējis trīs reizes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu