Pavasarī Latvijā tiks atvērti 24 SPAR veikali (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pirmā mazumtirgotāja "SPAR" veikala Latvijā atklāšanas pasākums Saldū.
Pirmā mazumtirgotāja "SPAR" veikala Latvijā atklāšanas pasākums Saldū. Foto: Zane Bitere/LETA

Starptautiskais mazumtirdzniecības veikalu tīkls SPAR tuvāko mēnešu laikā atvērs 24 veikalus Latvijā. Janvāra beigās tiks atklāts veikals Rēzeknē.

Ceturtdien, 26. janvārī, tiks atklāts veikals Rēzeknē, Kosmonauta ielā 11. Pavasarī tiks atklātas vēl 23 tirdzniecības vietas visā Latvijā, tajā skaitā arī Rīgā.

"Pērn veiksmīgi uzsākām darbu Latvijas tirgū ar pirmajiem veikaliem, kas pamazām nostiprina savas pozīcijas. Šogad plānojam turpināt straujāku attīstību un jau gada pirmajā pusē atvērt vismaz 24 tirdzniecības vietas ar "SPAR" zīmolu.

Patlaban mūsu veikali darbojas Saldū, Liepājā, Cēsīs un Daugavpilī, bet tuvākajā laikā pārklājums būs visos valsts reģionos.

Plānoto veikalu platības ir no 65 līdz 400 kvadrātmetriem. Esam gandarīti, ka pirmie veikali būs arī galvaspilsētā, savukārt rēzekniešus aicinām veikalu apmeklēt jau tā atvēršanas dienā, tādējādi saņemot īpašus piedāvājumus," norāda stāsta "SPAR Latvija" valdes priekšsēdētājs Andris Vilcmeiers.

Rēzeknē tiks atvērts vidēja izmēra piemājas veikals 265 kvadrātmetru platībā. Tajā arī atradīsies beķereja un svaigās gaļas tirdzniecības zona.

Veikalā kopumā strādās pieci darbinieki.

SPAR sāka darbību 1932. gadā ar vienu veikalu Nīderlandē, savukārt patlaban tīklā darbojas vairāk nekā 13 500 veikalu 48 pasaules valstīs. 2020. gadā tika atvērts 181 jauns veikals un sasniegts 39,8 miljardu eiro apgrozījums.

Informācija "Firmas.lv" liecina, ka "SPAR Latvija" reģistrēta 2021. gada jūlijā, un kompānijas pamatkapitāls ir 250 000 eiro. Kompānijas kapitālā 50% pieder Aleksandram Svarevskim, 27% - SIA "GECO", kuras īpašnieki vienādās daļās ir Oļegs Lūkins, Dainis Šulcs, Andris Lūkins un Gints Caune, savukārt 10% kompānijas kapitālā pieder SIA "Prodimpekss Loģistikas Grupa", kuras vienīgā īpašniece ir SIA "Līna loģistika", kas vienādās daļās pieder Oļegam Lūkinam, Caunem un Šulcam. Vienlaikus 8% "SPAR Latvija" kapitāldaļu pieder Valērijam Ivasenko, bet 5% - Vilcmeieram.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu