"Es novērsos tikai uz mirkli." Graudiņu ģimene atklāti par notikumu, kam joprojām netiek pāri (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kanāla "STV Pirmā!" šovā "Ģimene burkā" šajā sezonā pievienojusies Graudiņu ģimene. Velkot pirmo burkas uzdevumu, Līga Graudiņa piedzīvoja sabrukumu, jo tas atsauca atmiņā notikumu, ar kuru viņa joprojām nevar sadzīvot.

"Pāris gadus atpakaļ mūsu ģimene piedzīvoja notikumu, kas joprojām ir atstājis nopietnas sekas uz sievas psiholoģisko veselību," stāsta Edgars Graudiņš.

Viņš turpina: "Mūsu mazajam puikam kaut kā izdevās atvērt vaļā durvis, un viņš viens pats aizgāja uz A7 lielās šosejas, kur ir ļoti intensīva satiksme. Mašīnas apstājās, ar bērnu viss bija labi, bet Līga kaut kādos mirkļos joprojām netiek ar šo notikumu galā." 

Izlasot pirmo izvilkto uzdevumu - apmeklēt terapeitu saistībā ar notikumu Codē - Līgai birst asaras, taču viņa uzskata, ka uzdevums ir ļoti vērtīgs. 

Līga liek noprast, ka viņa jūtas vainīga par notikušo: "Tas bija ļoti īss mirklis, kad biju novērsusies." Līga sarunā ar vīru Edgaru spriež, ka tā vien varēja būt mazāk nekā minūte. "Kad tu viņu nesi no turienes, es domāju, ka viņš ir miris," raudot saka Līga. 

"Es tikai pēc tam ieraudzīju, ka viņš paceļ galvu un ka viņam viss ir labi," atceras Līga.

Visa ģimene cer, ka ar terapeita iesaistīšanos šo notikumu Graudiņi noliks tālā pagātnē.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Ģimenes burkā" dalībnieku loku papildina Graudiņu ģimene. Vērīgākie televīzijas skatītāji šo ģimeni būs pamanījuši realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra", jo Graudiņu ģimenes pāris ir Andra Kiviča meitas Mias krustvecāki un labi ģimenes draugi.

Ģimenē aug divas meitas, kas bioloģiski ir sievas Līgas bērni, taču kopdzīves laikā vīrs Edgars abas meitenes ir adoptējis un audzina kā paša meitas; kā arī pāra kopīgais dēls, kuram ir veselības problēmas.

Līgas un Edgara starpā ir iezagusies attiecību krīze, ko viņi ar burkas palīdzību centīsies atrisināt.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu