Vecmeitas ar kaķiem. Trīs Zodiaka zīmju pārstāves, kuras vientulībā var nodzīvot līdz pat mūža nogalei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Africa Studio/Shutterstock

Kamēr vienas sievietes bieži maina partnerus un paspējušas apprecēties pat vairākkārt, tikmēr citas ar attiecību veidošanos nesteidzas. Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmju pārstāves, kuras tendētas dzīvot bez partnera ilgāku laiku, reizēm pat visu dzīvi.

Lauva

Lauvas - patstāvīgas, enerģiskas sievietes, kuras ir pārņemtas ar savu nodarbošanos. Šīm dāmām ļoti patīk savs darbs un hobiji, bet laika vīriešiem paliek visnotaļ maz. Lauvas zīmē dzimušās pārstāves apprecas, tomēr ilgāku laiku var dzīvot arī vienas.

Draugu sievietēm-Lauvām nav daudz. Astrologi norāda, ka viņām ļoti patīk mājdzīvnieki, kuri, pēc viņu domām, nereti ir krietni patiesāki par cilvēkiem.

Vēzis

Vēža zīmē dzimušās sievietes ir ļoti jutekliskas. Vērojot viņas, noteikti nenāk prātā, ka šādas sievietes varētu būt vienas - bez otras pusītes. Šīm Zodiaka zīmes pārstāvēm atrast īsto un vienīgo partneri neesot viegls uzdevums.

Nereti sieviešu-Vēžu paziņu lokā varētu būt kāds cienīgs kandidāts, tomēr piemērotais vīrietis, iespējams, nemaz nebūs lietas kursā par to, ka viņš tāds ir, jo šīs zīmes sievietēm, pēc astrologu domām, pietrūkst pārliecības par sevi, lai piesaistītu un noturētu šādus vīriešus. Dažām tas izdodoties, bet ar pūlēm.

Jaunava

Jaunavas ir ļoti izvēlīgas līgavas. Viņas vēlas princi baltā zirgā. Dažas gan laika gaitā nolaiž latiņu un apprecas ar vienkāršiem vīriešiem, bet citas dzīvo bez laulātā drauga līdz pat mūža nogalei.

Astrologi norāda, ka dažkārt Jaunavas labprātāk izvēloties būt īslaicīgās attiecībās, nekā rutīnas pilnā ikdienā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu