"Netflix" tuvojas pārmaiņas. Miljoniem lietotāju var tikt bloķēti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Netflix. Ilustratīvs attēls.
Netflix. Ilustratīvs attēls. Foto: Shutterstock/ Kaspars Grinvalds

Straumēšanas lieluzņēmuma "Netflix" vadītāji brīdinājuši, ka jau drīzumā miljoniem pakalpojuma lietotāju tiks bloķēti. Tas tiks darīts ar mērķi izbeigt lietotāju dalīšanos ar parolēm, ziņo medijs "The Express".

Tiek norādīts, ka tie lietotāji, kuri turpinās pārkāpt jaunos noteikumus, tiks bloķēti, un vairs nevarēs izmantot "Neftlix" pieejamo saturu.

Respektīvi, tiem lietotājiem, kuri pašlaik skatās filmas un seriālus "Netflix" bez maksas, izmantojot kāda cita cilvēka profilu, turpmāk būs jāmaksā abonentmaksa. Uzņēmums šādu politiku jau izmēģinājis vairākās pasaules vietās, un "Netflix" apstiprinājis, ka jau tuvākajā laikā tas tiks darīts arī Lielbritānijā un Eiropā.

Lietotāji joprojām varēs dalīties ar profiliem, izmantojot jauno pakalpojumu "apmaksātā dalīšanās", kas maksās mazāk nekā pilna abonentmaksa. Līdz ar to šīs pārmaiņas ietekmēs vairāk nekā 100 miljonus "Netflix" lietotāju visā pasaulē.

"Pirmajā ceturksnī apmaksātā dalīšanās būs ieviesta plašākā līmenī. Šodien ir vairāk nekā 100 miljonu lietotāju, kuri par saturu nemaksā, un tas ilgtermiņā negatīvi ietekmē uzņēmuma spējas piesaistīt investīcijas un uzlabot mūsu darbību un biznesu," teikts "Netflix" paziņojumā.

"Ņemot vērā jaunās funkcijas ieviešanu, "Netflix" lietotājiem vairākās valstīs būs iespēja maksāt papildus, ja viņi vēlēsies dalīt savu profilu ar cilvēkiem, ar kuriem kopā nedzīvo. Tas nozīmē, ka ar apmaksāto dalīšanos "Netflix" saturu arī turpmāk varēs izmantot televizorā, viedierīcē vai jebkurā citā iekārtā, piemēram, ceļojuma laikā," norādījis uzņēmums.

Pagaidām gan nav zināms, kad un kur tieši “Netflix” ieviesīs jaunos noteikumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu