Zināms, kur varētu atrasties Klimata un enerģētikas ministrija (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Klimata un enerģētikas ministrs Raimonds Čudars (JV).
Klimata un enerģētikas ministrs Raimonds Čudars (JV). Foto: Paula Čurkste/LETA

Jaunizveidotās Klimata un enerģētikas ministrijas ēka varētu atrasties Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) namā Maskavas ielā, norāda klimata un enerģētikas ministrs Raimonds Čudars (JV).

"Mūsu mērķis tomēr ir veidot kopēju atrašanās vietu visiem kolēģiem - gan atbildīgajiem par enerģētikas jomu, gan par klimata jomu. Tomēr minēt konkrētu vietu vēl negribētos, jo, kamēr mēs neesam pārvākušies, kaut kas var mainīties," teica Čudars, piebilstot, ka pašlaik runa ir par LVĢMC ēku Maskavas ielā, kurā ir iespēja un vieta darbu organizēt kopā.

Kā skaidroja klimata un enerģētikas ministrs, ņemot vērā zināmu pārejas posmu un to, ka tiek veidota jauna politikas ministrija, galapunkts šai reorganizācijai ir jaunā budžeta apstiprināšana.

"Tas zināmā mērā visu saliktu pa plauktiņiem, jo pagaidām kolēģi ir pārcelti uz KEM, bet formāli aizvien atrodas citu ministriju sistēmā. Jaunā budžeta apstiprināšana ir tas punkts, kad notiek pilnīga reorganizācijas pabeigšana," stāstīja Čudars, piebilstot, ka vienlaikus tiek piedāvāts jauns redzējums atbalsta funkcijām, piemēram, grāmatvedībai, saimnieciskajai daļai, juridiskajam atbalstam.

Ministrs skaidroja, ka KEM ir un plāno palikt ļoti kompakta ministrija, kurai atsevišķas atbalsta funkcijas sniedz Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM).

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu