"Ceram uz labāko." Elīnas Gluzunovas jaunākajam dēlam konstatētas veselības problēmas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Ģimene burkā"

Dziedātājas Elīnas Gluzunovas ģimenē jaunais gads nepavisam nav iesācies uz patīkamas nots - jaunākajam dēlam Tomasam konstatētas veselības problēmas.

Elīna ar jaunāko dēlu devusies uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu, lai tiktu skaidrībā par bērna veselības stāvokli. Papildus citiem izmeklējumiem bērnam bija nepieciešams veikt galvas magnētisko rezonansi.

Elīna pirms kāda laika pamanījusi, ka Tomass sit galvu pret zemi. Sākotnēji nav pievērsusi tam lielu vērību, domādama, ka tā ir uzmanības piesaistīšana, jo tas sākās aptuveni Tomasa pusotra gada vecumā, kad viņš sāka bērnudārza gaitas.

"Sirds salūst katru reizi ne tikai tad, kad viņam uzliek katetru vai veic kādus izmeklējumus, bet arī ikdienā, kad viņš dauza savu galvu. Viens ir tas, ka mēs dodamies uz terapiju, bet tas, par ko es visvairāk satraucos, ir, ka no šīs pastāvīgās galvas traumēšanas var izveidoties nopietnākas sekas," pārdomās dalās norūpējusies mamma.

Pirms procedūras veikšanas bērnam tika iedoti nomierinoši līdzekļi un ārsti mammai paskaidroja, ka pusstundu pēc procedūras veikšanas dēliņš būs pamodies. Taču Tomass gulēja krietni ilgāk, radot mammai pamatīgus pārdzīvojumus. "Es spēju domāt vien par to, lai viņš ātrāk pieceltos. Biju neizpratnē, kāpēc citi bērni ceļas pēc pusstundas, bet Tomass guļ tik ilgi."

Artjoms bērna veselības problēmas nelabprāt pieņem, viņš iepriekš Elīnai teica, ka viņa pati izdomā bērnam problēmas. Elīna uzskata, ka Artjoma pretestība ir aizsargmehānisms. 

"Nesaprotu, priekš kam bērnu tā mocīt. Zāļot, midzināt, es uz to nespētu noskatīties," neizpratnē ir Artjoms. 

Pēc izmeklējuma Elīna teic: "Ceļš nu ir sākts, atliek vien gaidīt pārbaužu rezultātus. Protams, ceram uz labāko, lai varētu uzsākt terapiju un Tomasam kļūtu labāk."

Vairāk skaties 1188.lv.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu