VIDEO ⟩ Babītē skolas pagalmā cietsirdīgi piekauj, apspļauda un filmē pusaudzi (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Andrey_Popov/shutterstock

Pirmdien, 16. janvārī, Babītes vidusskolas pagalmā vairāki jaunieši cietsirdīgi piekāvuši gados jaunāku pusaudzi. Cietušajam ir smadzeņu satricinājums, bet varmāku vecāki nepauž nožēlu, vēsta raidījums "Degpunktā". 

Piņķos trīs jaunieši spēra pa galvu un ķermeni, kā arī spļāva virsū kādam 15 gadus vecam pusaudzim, pieprasot "atvainošanās video". 

Cietsirdīgās darbības tika filmētas un publicētas vietnē "TikTok". Video fonā dzirdams, ka kāds vīrietis lūdz izbeigt vardarbību. Kaimiņš notikušo redzēja no otrā stāva loga un centās noķert varmākas.

"Protams, kad es izskrēju ārā, viņi visi metās bēgt un aizlaidās. Viens gulēja zemē, un to ar kājām spārdīja.

Tās ir jauniešu dumjības. Laikam jau tajā vecumā cilvēki neapzinās, cik tas ir nopietni, spārdīt vienu gulošu trijatā. Tas nav jociņš," stāsta aculiecinieks. 

Cietušā puiša vecāki aizveda dēlu uz slimnīcu, kur konstatēts smadzeņu satricinājums.  Vecāki stāsta, ka varmākas māte un tēvs neizrāda nekādu nožēlu par notikušo. Tas esot jāmaina.

"Saistībā ar konfliktu un iespējamu miesas bojājumu nodarīšanu Mārupes novadā ir sākts administratīvais process pēc Administratīvās atbildības likuma 12. panta," norāda Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Gita Gžibovska.

Pantā norādīts, ka vainīgajam, kas upurim nodarījis maznozīmīgus miesas bojājumus, piemērojams naudas sods no 225 eiro līdz pat 500 eiro apmērā.

Par galīgo lēmumu vēl spriež Olaines iecirkņa Kārtības policijas nodaļas darbinieki.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu