Trīs Zodiaka zīmes ar rūdītāko raksturu

Apollo.lv
Foto: Antonio Guillem/Shutterstock

Astrologi nosauc trīs Zodiaka zīmes, kuru dabiskā izturība, optimisms un spēja saglabāt vēsu prātu palīdz izkļūt no jebkādām lamatām.

LAUVA

Pat apokalipse nevar mazināt Lauvas pārliecību par to, ko viņi dara. Zīmes pārstāvji īpaši izceļas ar optimismu, un tas neļauj padoties, kad citi jau sen padevušies. Lauvām ir pietiekami daudz drosmes īstenot visnetradicionālākos lēmumus, un bieži vien izrādās, ka viņiem ir taisnība. Dzīves pārbaudījumi Lauvas padara tikai stiprākas.

SKORPIONS

Skorpioniem ir stipra pārliecība par visu, ko viņi dara. Pat kritiskās situācijās Skorpiona zīmē dzimušie pārstāvji nenogriežas no izvēlētā ceļa un nesūdzas par likteni. Ar Skorpionu entuziasmu pietiek, lai iedvesmotu arī citus ar cerību. Dažreiz viņu metodes ir pārāk skarbas, bet vienmēr noved pie vēlamā rezultāta.

MEŽĀZIS

Mežāža zīmē dzimušie apvieno pacietību un pārliecību. Mežāži kā neviens cits prot izrādīt atturību un visu izsver, pirms rīkojas. Viņi ir arī kategoriski - ja lēmums tiek pieņemts, Mežāzis darīs visu, lai novērstu iespējamos traucējumus.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu